Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a nők hogy nálunk senki nem próbálkozik?

Figyelt kérdés

Ismerek egy nőt, 25 éves. Mindig azt panaszolja neki senki nincs soha. És “senki” nem akar ismerkedni vele. Közben nekem elmeséli hány “béna” “mamahoteles” “életképtelen” pasival megy randira. Kb heti 2-3 randija van. Ezeket a férfiakat akkor ember szamba sem veszi? Mert azt mondja minden alkalommal hogy “SeNKi” nem akar tőle semmit.

Jah hogy neki csak az valaki aki vagyonos meg extra magas , jóképű , sportos ? A többit úgy veszi nem is volt senki érdeklődő. 😀

Mi van veletek csajok? Csak az adonisz kell ? Mindenki más nyomorék senki ?

#felszínesség #adonisz #Tökéletes csak a férfi #Magas igények
2020. júl. 4. 15:00
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%
Senki= senki, akivel értelmes kapcsolatot el lehetne képzelni, senki, aki nem lelkisérült/aggszűz/tróger/nyomorék/dugómániás
2020. júl. 4. 16:22
 12/43 anonim ***** válasza:
76%
#10 25 évesen a 45 az papa volt nekem, hiszen az apám lehetett volna. Most már én is lassan a negyvenes korosztályba tartozom, de továbbra is a velem egy korosztályt tudom potenciális társnak tekinteni. +7-3 mindig ez volt az arány. A fajtádat főleg azért vetettem meg mindig is, mert olyanokra hajtott aki nem hozzá illik és meg volt sértődve amikor nem kellett. Ugyanaz a gáz, mint most a hatvan éves papák LOL.
2020. júl. 4. 16:36
 13/43 anonim ***** válasza:
23%
Már bocs, de ti vagytok a lelki sérültek, hülye baszatlan ....ák!
2020. júl. 4. 16:51
 14/43 anonim ***** válasza:
18%
12. Én aztán nem hajtok tinikre, a feleségem 8 évvel fiatalabb mint én, és ő a valaha volt legfiatalabb párom (inkább idősebbek voltak). Mégsem érzem magam papának. Tudod, mami? 😂😂
2020. júl. 4. 16:58
 15/43 anonim ***** válasza:
84%
Ismétlem, ahhoz képest vagy papa/mami aki nálad egy huszassal fiatalabb. Ha húsz éves vagy, akkor köszönj csak nekem csókolommal. Ha negyven, akkor mami az öreganyád.
2020. júl. 4. 17:01
 16/43 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem vagyok papi senkinek, középkorú férfi vagyok mindenkinek. Majd 80 évesen leszek papi.
2020. júl. 4. 17:04
 17/43 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy gondolod. Nekem huszonévesen apám korosztálya az volt, ahogy a mostani unokahúgaim is így beszélnek a korosztályodról. Ez van.
2020. júl. 4. 17:11
 18/43 anonim ***** válasza:
22%
Még soha nem kérdeztem meg őket, hogy papi vagyok-e, lehet ezért nem tűnt fel. :D
2020. júl. 4. 17:13
 19/43 anonim ***** válasza:
4%

"Érdekes módon a gyk-s csajoknál mindig csak cigók, csövesek, alkeszok, agresszívok, a nőket kihasználni akarók stb. próbálkoznak, amit őszintén szólva kicsit furcsállok."

Ez azért van, mert a nők sorra elutasítják a teljesen rendben lévő, hót normális férfiakat, nevetséges indokokkal, mert a fejükbe szállt a végtelen választék és irreálisan magasra rakták a lécet.

De azt nyilván nem akarják elismerni, hogy kevesebbel kellene beérniük, ha valamire szeretnének jutni (még maguknak sem), ezért állítják be a felhozatalt ilyen katasztrofálisnak. Értsd: Nem velem van a baj, hanem a férfiak mind ilyen gázak.

2020. júl. 4. 17:25
 20/43 anonim ***** válasza:
93%

Már nem azért, de a mamahoteles, életképtelen szerencsétlenek és a vagyonos, sportos, kifejezetten jóképű adoniszok között még van pár fokozat, ahol értelmes pasik vannak és alkalmasak is mondjuk kapcsolatra.

Az nekem is senki lenne, aki tökéletesen alkalmatlan egy olyan kapcsolatra, ahol egyenlőek a felek és lehet építeni egy életet közösen.

Nekem se kéne egy béna, mamahoteles, életképtelen valaki, hogy az ő dolgait is nekem kelljen már intézni. Képes vagyok értelmesen viselkedni és ellátni magam, akkor a párom is legyen már legalább ilyen nyilván.

2020. júl. 4. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!