Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a nők hogy nálunk senki nem próbálkozik?
Ismerek egy nőt, 25 éves. Mindig azt panaszolja neki senki nincs soha. És “senki” nem akar ismerkedni vele. Közben nekem elmeséli hány “béna” “mamahoteles” “életképtelen” pasival megy randira. Kb heti 2-3 randija van. Ezeket a férfiakat akkor ember szamba sem veszi? Mert azt mondja minden alkalommal hogy “SeNKi” nem akar tőle semmit.
Jah hogy neki csak az valaki aki vagyonos meg extra magas , jóképű , sportos ? A többit úgy veszi nem is volt senki érdeklődő. 😀
Mi van veletek csajok? Csak az adonisz kell ? Mindenki más nyomorék senki ?
"Érdekes módon a gyk-s csajoknál mindig csak cigók, csövesek, alkeszok, agresszívok, a nőket kihasználni akarók stb. próbálkoznak, amit őszintén szólva kicsit furcsállok."
Ez azért van, mert a nők sorra elutasítják a teljesen rendben lévő, hót normális férfiakat, nevetséges indokokkal, mert a fejükbe szállt a végtelen választék és irreálisan magasra rakták a lécet.
De azt nyilván nem akarják elismerni, hogy kevesebbel kellene beérniük, ha valamire szeretnének jutni (még maguknak sem), ezért állítják be a felhozatalt ilyen katasztrofálisnak. Értsd: Nem velem van a baj, hanem a férfiak mind ilyen gázak.
Már nem azért, de a mamahoteles, életképtelen szerencsétlenek és a vagyonos, sportos, kifejezetten jóképű adoniszok között még van pár fokozat, ahol értelmes pasik vannak és alkalmasak is mondjuk kapcsolatra.
Az nekem is senki lenne, aki tökéletesen alkalmatlan egy olyan kapcsolatra, ahol egyenlőek a felek és lehet építeni egy életet közösen.
Nekem se kéne egy béna, mamahoteles, életképtelen valaki, hogy az ő dolgait is nekem kelljen már intézni. Képes vagyok értelmesen viselkedni és ellátni magam, akkor a párom is legyen már legalább ilyen nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!