Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora gond hogy őszinte vagyok és emiatt koppintanak a nők?

Figyelt kérdés

Én kinyílok minden ismerkedésnél és mindent elmondok ha már a múltról van szó.

Van egy olyan pontom ami után minden nő kb hátat fordít.

2020. jún. 30. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
...de mi lehet az, amit egy nő sem tud tolerálni? Nőket futtattál? :D Más nem jut eszembe ami ilyen főben járó bűn lehet :D
2020. jún. 30. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el hogy prostizol, mentális beteg vagy, a mai napig anyukád mos rád, hetente váltogatod a munkahelyed, 8cm-es a péniszed és üvegszemeid vannak. Így valószínűleg nem hagynak faképnél az első randi után.
2020. júl. 1. 05:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitott könyv vagyok, ha valaki hamar rákérdez, akkor hamar megosztom az információt. Nagyon sok trauma ért, az egész gyerekkorom annak mondható. Viszont a nagy különbség az lehet, hogy mivel már terápiás úton rég túlléptem rajta és lezártam, így röviden, lényegretörően és tárgyilagosan tudok róla beszélni, ezzel nem ijesztek el senkit.
2020. júl. 1. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Normál esetben ezer más érdekes tulajdonság, történés van egy ember életében, nem csak a traumája. De ha te már azzal kezdesz egyből, hogy figyi 5 éve öngyilkos akartam lenni és hasonlók, akkor joggal gondolhatja, hogy eköré építetted fel a személyiségedet. Az meg kinek hiányzik? Mindenkinek megvan a saját baja, nem kell plusz egy.
2020. júl. 2. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!