Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora gond hogy őszinte vagyok és emiatt koppintanak a nők?
Figyelt kérdés
Én kinyílok minden ismerkedésnél és mindent elmondok ha már a múltról van szó.
Van egy olyan pontom ami után minden nő kb hátat fordít.
2020. jún. 30. 21:22
11/14 anonim válasza:
...de mi lehet az, amit egy nő sem tud tolerálni? Nőket futtattál? :D Más nem jut eszembe ami ilyen főben járó bűn lehet :D
12/14 anonim válasza:
Ne mondd el hogy prostizol, mentális beteg vagy, a mai napig anyukád mos rád, hetente váltogatod a munkahelyed, 8cm-es a péniszed és üvegszemeid vannak. Így valószínűleg nem hagynak faképnél az első randi után.
13/14 anonim válasza:
Én nyitott könyv vagyok, ha valaki hamar rákérdez, akkor hamar megosztom az információt. Nagyon sok trauma ért, az egész gyerekkorom annak mondható. Viszont a nagy különbség az lehet, hogy mivel már terápiás úton rég túlléptem rajta és lezártam, így röviden, lényegretörően és tárgyilagosan tudok róla beszélni, ezzel nem ijesztek el senkit.
14/14 anonim válasza:
Normál esetben ezer más érdekes tulajdonság, történés van egy ember életében, nem csak a traumája. De ha te már azzal kezdesz egyből, hogy figyi 5 éve öngyilkos akartam lenni és hasonlók, akkor joggal gondolhatja, hogy eköré építetted fel a személyiségedet. Az meg kinek hiányzik? Mindenkinek megvan a saját baja, nem kell plusz egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!