Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mennyire szállnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire szállnak el a sok facebookos dicsérettől?

Figyelt kérdés
Bármelyik nőismerősöm tölt fel egy képet, megy alatta az ömlengés, hogy "szépségess!" "nagyon csinos vagy barátosném!!!" "Kirájlány" stb. Akkor is, ha teljesen átlagos vagy szürke csajról van szó. Ez a sok, kontrollálatlan pozitív megerősítés nem növeli meg egészségtelen mértékben a nők egóját? A sok hercegnőzés után tényleg hercegnőnek érzi magát a csúnyácska lány is, aztán meg csodálkozik, hogy a herceg mégse jön...

2020. jún. 25. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Egy csaj, akinek több esze van mint egy marék molylepke, nem fog elszállni sem lájktól sem dicsérettől.. mert jól tudja, hogy manapság egy nőnek elég elfogadhatóan kinézni, és 100 kg alatt lenni ahhoz, hogy egy tonna talpnyalója legyen... ez meg nem teljesitmény.. ez csak felszínesség.

Arra nőjön hogy valakinek vissza írok udvariasságból, és utána képes 5-6 x rám írni egy nap, és könyörögni hogy ha nem tetszik nekem, akkor had legyen a barátom bár??.. Vagy arra, hogy én vagyok a 4357438-ik csaj, akit bejelölt fb-on? Vagy arra, hogy az összes képemet végig lájkolja, de rajtam kívül "hátha" alapon, még 500 csajnak is? Akinek ettől nő az egója, azzal súlyos probléma van.

2020. jún. 25. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Mi az a facebook? :D
2020. jún. 25. 15:03
 13/19 A kérdező kommentje:
#10 elevenedbe vágott a kérdés?
2020. jún. 25. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Én ezeket a kommenteket mindig törölni szoktam a képeim alól. Annyira szánalmasak
2020. jún. 25. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom neked milyen ismerőseid vannak, de nekem a felnőtt korosztályból egy ilyen sincs. A 14-15 évesekre esetleg jellemző, ott tapasztaltam ezt és ezen belül is főleg a kisebbségieknél.
2020. jún. 25. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Lassan 10 éve van fb-om, de ilyen sosem történt a képeim alatt. Pedig az elején orrba szájba töltöttem fel képeket.

Lehet az én barátiköröm a béna.

2020. jún. 25. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Én manapság legfeljebb akkor látok ilyen kommenteket, ha valamiért rákeresek valami alja proli adatlapjára. A húgoméknál volt divat kistiniként, hogy a barátnőivel odakommentelték egymás képeihez, hogy "szépség 😍😍😍😍" és egyebek, idősebb korosztálynál viszont tényleg csak a legalja primitívek, esetleg kisebbségiek csinálnak ilyet.
2020. jún. 25. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

Hát ha vannak konkrét nők, akkor őket kérdezd.

Nekem még soha senki nem írt ilyet.

Különben meg nőktől érkező dicséret teljesen közömbös hetero lánynak.

2020. jún. 25. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

"#10 elevenedbe vágott a kérdés?"

Nem, nekem profilképem sincs kint, és az én ismerősi körömben a 40-50-60-asok használják főleg ilyenre a face-t, ez a korcsoport meg már gondolom neked sem számít. Csak arra mutattam rá, hogy szerencsétlen dolog a külsőt az önbizalommal párosítani, hiába is szeretnél teleélvezni egy csúnya önbizalomhiányos lányzót.

2020. jún. 25. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!