Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan pasival aki nagyon gazdag, de a vagyonáért nem dolgozott meg?
Ma voltam egy prostinál, és úgy sikerült felhúznom, hogy vitába keveredtünk és elmaradt a 2. kör. Elmondtam neki, hogy eddig 1 évet dolgoztam életemben (30 vagyok), és van annyi pénzem a szàmlámon hogy az örökre elég lesz. Plusz még majd amit örökölök az már két életre is elég volna.
Felvázoltam, hogy a szüleim révén csak megszületnem volt nehéz: van saját villám, több sportkocsi, befektetések, tulajdonrészek cégeknél.
Erre lehordott mindennek, milyen ellenszenves és férfiatlan vagyok, többet nem is mehetek hozzá, bla bla.
Szòval már az sem elég, ha valaki milliárdos, hanem az is számít hogy hogy lett az?
Persze én csòrò vagyok, a fenti sztorit csak behazudtam neki, hogy felhúzza magát. Sikerült.
Ugyan kamu, de ha negforgatod a pénzt és tovább adod a családi vagyont a következő generációnak, az teljesen rendben van. Ezt csinálják a nem új gazdagok, hanem generációk óta vagyonos csaladok.
A prostikat meg nem az eszukert szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!