Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagon aluli nő hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagon aluli nő hogyan szedhet fel egy nagyon csinos és gazdag pasit?

Figyelt kérdés

Gondolom nálam legalább 3x szebb nőkkel van lehetősége ismerkedni. Bele sem kezdjek és ez csak a fantáziám szüleménye egy plátói szerelem? :(

N/26

2020. jún. 18. 08:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

"nagyon csinos és gazdag pasi"

Pedig a nõk állandóan mondják, hogy nekik a belsõ számít, nem a külsõ

2020. jún. 18. 08:32
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

#1 jajistenem, mintha az itt rívó pasik nem a vonzó vékony lányokra hajtanának, miközben ők maguk egy nagy rakás szerencsétlenség hordónyi zsírréteg mögé bújva, ugyan már.

Kérdező, próba-szerencse. Kezdeményezz, aztán majd kiderül, mi lesz a vége, még akár az is lehet, hogy meglepődsz.

2020. jún. 18. 08:36
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező, ne hallgass a 2-esre, ne kezdeményezz, felejtsd el őket. Vegyél inkább kilóra, az biztosabb és kiszámíthatóbb. Hiénát sem fogadunk örökbe otthonra, inkább megnézzük és megtapogatjuk az állatkertbe/rosszlanyokon (ha lehet).
2020. jún. 18. 08:38
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Sehogy. Minden nőnek ezek a férfiak kellenek, így megtehetik, hogy nálad sokkal jobbat választanak. Törődj bele, és maradj a saját szintednél!
2020. jún. 18. 08:43
 5/19 Lachesys ***** válasza:
57%
szerintem is addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. vagy legalább étkezz jól és járj el kondiba heti 4-5x, hogy baromi jó tested legyen. úgy nyilván nem kellesz egy baromi jó pasinak hogy se a tested se az arcod nem top kategória.
2020. jún. 18. 08:57
 6/19 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, máskor azt olvasom itt, hogy az átlagos nők is top kategóriás pasikkal szexelnek. Aztán most meg mégsem. Érdekes.
2020. jún. 18. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Hogy lehet egy pasi csinos 😂
2020. jún. 18. 09:05
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Most sajnálnunk kellene amiért csúnya, buta kislány létedre a média fröcsögésével ellentétben nem találod meg a tökéletes férfit, aki alanyi jogon JÁR neked?

Regelj be valami sugardaddy oldalra, bár a jó külső és/vagy kellemes társaság ott is feltétel...😕

2020. jún. 18. 09:11
 9/19 Lachesys ***** válasza:
73%
amúgy én is lány vagyok, és nem tudom miért pontoztátok le az 5ös válaszom? amikor srácok tesznek fel ilyen kérdést mindenki azt mondja nekik, hogy ne vágyjanak vékony/csinos nőre ha ők maguk hájpacnik. akkor légyszi a másik irányba se menjen a "fogadd el a tested te így vagy istennő" pc szöveg... egy átlagon aluli nő se vágyjon akkor arra hogy majd jason momoa felszedi.
2020. jún. 18. 09:24
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

#9 És honnan tudod, hogy nem vékony a kérdező attól, hogy átlagos? Miért te is mindent a testre fogsz? Nem lesz valaki top kategória attól, hogy gebe.

Mindkét nemre igaz, hogy érdemes olyanok közt keresgélni aki hozzá hasonló, de már megbocsáss, itt vergődik mindenki, hogy az átlag nők is csak tökéletes pasiknak írnak vissza, úgy tűnik, a tökéletes pasik vadásszák az átlag nőket. Akkor miért ne reménykedhetne? (Amúgy én tudom, hogy nem, és a kérdés is csak provokáció, csak vicces a kettős mérce. Az incel fiúkat sajnálni kell mert nem jut neki bombázó, és nem tehet róla, hogy csak azokhoz vonzódik, na hol a megértés a másik nem felé? Sehol.)

2020. jún. 18. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!