Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatrol?
"Husi vagyok ez teny de nem kover. " ezt sokszor olvastuk már itt, aztán leirta az illető a súlyát, masságát és kiderült hogy eléggé el van hizva, csak tagadásban van.
inkább mi lenne ha sporotlnál? jobban néznél ki, több önbizalmad lenne, tovább is élnél egészségesen....
Hat igen 1 es. De valahogy mindig az jon ki, hogy ha tarsasagban vagyok vagy munkahely... es kinezek valakit jol elbeszelgetunk ( eleg szeles latokorom van nyilvan a sok okvasas vegett) es utanna meg sem. Mikor egy no ismerosom ajanl valamelyik baratnojenek utanna megkerdem az ismerost, hogy miert nem valaszol xy. A valasz szinte mindig hogy hihetetlen jot beyzelgettek meg minden de nincs kemia.
Sportolni szoktam de oszinte lezek 8 tol 6 ig bent vagyok sokszor utanna mar hulla vagyok es mivel egyedul elek igy hetvegente ram jut minden bevasarlas mosas fozes...
Hat bocsi de a 8tól 6ig meló nem kifogás.
Egyrészt ketlem, hogy irodista melosként 10 órára vagy bejelentve vagy annyi a munkaidőd. 8 óra max. Tehát ebből 1.5 óra túlóra, ha fél órás az ebéd szünet. Annyit kéne csinálnos hogy heti min. 3x min túlorázol 1.5 órát hanem mondjuk sportolsz. Plusz ne mond már nekem h szombat vasarnao takaritás vasarlas mellett nem fer bele 1 óra sport. Aki 1 het alatt 3 órat nem tud szakitani sportolasra az simá nem is akar.
"Nincs rá időm" klasszikus kifogás.
Mondom ezt vállalkozoként ugy hogy 10-12 orakat dolgozom, iskolába járok hétvégen, egyedül élek. Vedd rá magad. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!