Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem ha ármánykodok férfiként és abban lelem örömömet, ha férjes nőket, vagy párkapcsolatban lévő nőket szakítok ki a házasággukból/kapcsolatukból, hogy szexelhessek velük és ehhez cseleket eszelek ki a férjek ellen?
Figyelt kérdés
Élvezem. Jól esik addig feszíteni a húrt és koholmányokat létrehozni a kapcsolatokban, hogy elbizonytalanodjanak egymásban és enyém lehessen a nő. 5 ből 1 össze is jön mindig. 36 F.2020. jún. 24. 20:31
11/27 Savlekotő válasza:
Tudok én is ilyen nőt, akinek mindig gazdag, házas férfi kell, és 1-2 numerára mindig meg is szerzi a pasit.
Miért nem jöttök össze?
70F
12/27 anonim válasza:
Az ilyen seggarcokat szokták aztán jól laposra verni. Mert megérdemled. Bár ha a hozzád hasonló suttyók képesek bárkinek a párkapcsolatát tönkretenni akkor azért a kapcsolatért sem kár igazából.
13/27 anonim válasza:
Az ismerosom baratnoje ment bele egy ilyen kalandba egy igazi farok csapkodoval es szerencsetlen csak hiv pozitiv lett! Azota nem tudom mi tirtent vele...allitolag pszichiatriara kerult. Ennek mar 7 eve. Ki tudja, talan mar nem is el.
14/27 anonim válasza:
Ha ez nem trollkérdés akkor nagyon rosszul teszed. 23F
16/27 anonim válasza:
Inkább állj le a piával, nem tesz jót.
17/27 A kérdező kommentje:
Hót komolyan mondom, nem szoktam viccelni.
2020. jún. 24. 22:03
19/27 anonim válasza:
Ha ez komoly ott bajok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!