Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak egy visszahúzódó ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy visszahúzódó ember lehet hűséges társ az életben?

Figyelt kérdés

Valamint visszafogott, gátlásosabb embernek gátlásos ember a társa?

Aki gátlásos az a kevesebbel is beéri és ha nem 100 százalékig tökéletes a párja akkor se hagyja ott. Aki tele van önbizalommal jobban mer lépni a változás felé az előbb hagyja ott a párját. Ezt én gondolom így nem tudom ti hogy gondoljátok. Amikor elmúlik a szerelem egy kapcsolatba azt veszem észre, hogy azok az emberek, akik nem gátlásosak könnyebben ott hagyják párjukat esetleg családjukat.

Egy kapcsolatba nem lehet minden téren megfelelni szerintem legalább is. Egy önbizalommal teli ember könyebben félre lép. Félelmeik nagyban irányítanak minket pl egy vallás esetén. Mi lesz a gyerekkel ha számítunk, találok e mást, de már együtt vagyunk 10eve....

Egy visszafogott ember talán jobban megondolja ezeket a dolgokat. Az ilyen emberek nagy része melankolikus alkat. Az életben minden egyes lépést nagyon meggondolnak talán túl is rágnak.

"Törtetők" között is vannak ilyen agyalósak, akik nem hagyják figyelmen kívül a részleteket?

Én azt az oldalt képsviselem, aki visszafogottabb és gátlásosabb alkat, de próbálok azért sikereket elérni az életben és legyőzni a "démonokat"

Szóval összegezve ti hogy látjátok? Visszafogottnak visszafogott a párja? Valamint mit gondoltok az előbb leírtakról?

2020. jún. 24. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Saját bőrömön tapasztaltam az ellenkezőjét. A szende, jólnevelt, csendes barátnőm egy szülinapi buliban, ahova elvileg "kényszerből" ment leitta magát és megcsalt egy ismeretlennel a barátnői biztatására, mert szerintük ezt érdemlem.
2020. jún. 24. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
"Egy visszafogott ember talán jobban megondolja ezeket a dolgokat. " Aki meg szereti a másikat, az nem gondolkodik, eszébe nem jutna félremenni.
2020. jún. 24. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy ilyen szerencsétlennek jó esetben sosem lesz senkije. Ha mégis felkarolná egy naiv akkor meg úgyis kimutatja a besavanyodott fogafehérjéjét és ugyanott lesz ahol előtte. Évekig veri a kis... egyedül.
2020. jún. 25. 13:43
 14/14 VincentLaw ***** válasza:
100%

Hát nekem a legutolsó barátnőm az pont olyan volt, hogy visszahúzódó, kicsit gátlásos és teljesen önbizalomhiányos, plusz még családi gondjai is voltak odahaza. Konkrétan nekem kellett a kapcsolatunk elején összekanalazni a depijébőj, meg hogy abszolút nem ronda (azt is mindig hangoztatta). Aztán sunyi módon egyszer csak egyik napról a másikra kirakott, a távolságra hivatkozva. Háttérsztori röviden az volt, mikor már kezdett rendbejönni lelkileg, és sokkal pozitívabb lett a kisugárzása, másoknak is sokkal vonzóbb lett, konkrétan a kapcsolatunk alatt ismerkedett más sráccal is. Na a sráccal jött össze utánam, persze vigyázott arra, hogy facen ne úgy csinálja, hogy velem vége, és másnap már mással van, hanem szépen 1 hónapot azért hagyott. Közben meg tudtam attól még, hogy mi a helyzet, hiába mondta nekem azt, hogy nem miatta dobott, hiszen 1 hónapra rá jött csak vele össze. A lelkét nyugtatgatta ezzel, szememben viszont egy gerinctelen húzás az ilyen.

Összegezve, mindezt egy teljesen visszahúzódó, és gátlásos lánytól kaptam.

2020. jún. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!