Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak egy visszahúzódó ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy visszahúzódó ember lehet hűséges társ az életben?

Figyelt kérdés

Valamint visszafogott, gátlásosabb embernek gátlásos ember a társa?

Aki gátlásos az a kevesebbel is beéri és ha nem 100 százalékig tökéletes a párja akkor se hagyja ott. Aki tele van önbizalommal jobban mer lépni a változás felé az előbb hagyja ott a párját. Ezt én gondolom így nem tudom ti hogy gondoljátok. Amikor elmúlik a szerelem egy kapcsolatba azt veszem észre, hogy azok az emberek, akik nem gátlásosak könnyebben ott hagyják párjukat esetleg családjukat.

Egy kapcsolatba nem lehet minden téren megfelelni szerintem legalább is. Egy önbizalommal teli ember könyebben félre lép. Félelmeik nagyban irányítanak minket pl egy vallás esetén. Mi lesz a gyerekkel ha számítunk, találok e mást, de már együtt vagyunk 10eve....

Egy visszafogott ember talán jobban megondolja ezeket a dolgokat. Az ilyen emberek nagy része melankolikus alkat. Az életben minden egyes lépést nagyon meggondolnak talán túl is rágnak.

"Törtetők" között is vannak ilyen agyalósak, akik nem hagyják figyelmen kívül a részleteket?

Én azt az oldalt képsviselem, aki visszafogottabb és gátlásosabb alkat, de próbálok azért sikereket elérni az életben és legyőzni a "démonokat"

Szóval összegezve ti hogy látjátok? Visszafogottnak visszafogott a párja? Valamint mit gondoltok az előbb leírtakról?

2020. jún. 24. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Alamuszi nyuszi ugrik nagyot
2020. jún. 24. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

A visszahúzódó addig hűséges amíg nincs ott az egyértelmű lehetőség, hogy félremenjen. Nem gondolom semmivel sem pozitívabbnak ha valaki azért nem lép mert fél és csak azért nem csal meg mert éppen nem tud senkit felszedni. Sokra megyek vele, hogy nem csal meg ha csak azért van ez mert visszahúzódó.

Viszont aki televan gátlásokkal az fele annyira sem lesz jó partner mint akinek van egy egészséges önbizalma és bátorsága. Egy kapcsolatot nem lehet fenntartani úgy, hogy tele vagy félelemmel és gátlásokkal. Egészséges kapcsolat csak egészséges lélekkel. Nem nagyon találkoztam még visszahúzódó emberrel aki ne tette volna tönkre vele a kapcsolatot előbb-utóbb.

2020. jún. 24. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Valószínű, hogy a nyitottabb, szebb, jóképűbb emberek gyakrabban éri kísértés, de pont a szomszédunk is egy csendes, visszahúzódó ember, aztán megcsalta a feleséget és másnak is csinált gyereket.
2020. jún. 24. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Ne társítsuk a hűséget a visszahúzódó típushoz, és ne reméljük egyiktől a másikat, mivel a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Az sem igaz, hogy egy önbizalommal teli ember könnyebben lép félre. Sőt. Aki nem biztos magában, annak adott esetben több megerősítésre is lehet (nem feltétlenül, de LEHET!) szüksége ezen a téren is, így kapva kap az alkalmon.

A hűség a belső értékrendtől és mindig két ember hozzáállásától függ. Úgy is mondhatnám, hogy nagyrészt fejben dől el.

2020. jún. 24. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Hulyeseg. Az nem szakit, aki kapcsolatfuggo, ilyen pedig mind a ket csoportnal van szep szammal, de a megcsalas ettol fuggetlenul barmelyik csoport tagjainak “belefer”, ha olyanok. Az meg semmivel se jobb, ha valaki csak azert nem csal meg, mert gyava lepni, csak fantazial a dologrol, de ha meg kene szolitani az adott szemelyt, akkor beszarik. Es ha netan az adott szemely eszreveszi es nyit az emberunk fele, akkor ugyanugy felre fog lepni akkor is, ha amugy gatlasos es nem merte o maga megtenni az elso lepest.

Az pedig szerintem hanyadek hozzaallas, hogy egyutt vagy valakivel akit mar nem szeretsz, szived szerint lelepnel, de nem mersz mert azt gondolod, nem talalsz mast, vagy felsz egyedul, plane ha a masik fel esetleg nem igy erez es o egy kolcsonos erzeseken alapulo kapcsolatra vagyik. Ket gatlasos, szorongo ember egyutt akik meg mar egyikuk se szereti a masikat de mindketto fel, nekem ez ugy hangzik, mint egy rakas szerencsetlenseg, de ha nekik jo...

Oszinten szolva en jobban szeretem az egeszseges onbizalommal biro embereket, akik egyedul is eletkepesek, es meg merik mondani, ha netan ugy erzik, valami nem mukodik. Senki nem csalt meg meg, senki nem dobott ki, en szakitottam mar emberekkel, amikor mar tenyleg menthetetlen volt a dolog. Mondjuk en magam sem vagyok gatlasos, szorongo ember, introvertalt vagyok, de az osszes hulye negativ jelzo nelkul, amiket itt szeretnek az emberek introvertaltnak nevezni.

A gatlasossagot, onbizalomhianyt, szorongast es tarsait pedig senkinek sem kell elfogadnia, se neked, se a tarsadnak, hanem dolgozni kell rajta, hogy eletkepes felnott ember legyel.

2020. jún. 24. 14:14
 6/14 Ollókezű Edward ***** válasza:
84%
Először is tisztázzuk, hogy a gátlásos nem egyenlő a visszahúzódóval. Vagy te mit értesz azon, hogy valaki visszahúzódó? Attól még, hogy introvertált valaki, még nem lesz sem hűségesebb, sem jobb emberileg, és kevesebbel sem fogja beérni, mondom ezt úgy, hogy én is introvertált vagyok. Kb. olyan, mint ha valaki nem mutatja ki az érzelmeit, és azért azt gondolják ról,a hogy lehet b@ßogatni, mert nincsenek is neki.
2020. jún. 24. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Én nem vagyok gátlásos, elég nagy is a pofám, szívesen is barátkozom, mégis hűséges vagyok, mikor kapcsolatban vagyok, külön tekintettel vagyok a páromra és mindenhova vinni akarom magammal, bemutatni mindenkinek, kimozdulni vele, azt szeretném, hogy maximálisan az életem része legyen és nem is fordult elő még olyan, hogy az fogtam magam és leléptem a barátaimmal anélkül, hogy érdekelt volna, hogy neki ez mennyire esik rosszul, egyáltalán van-e programja akkorra, jönne-e vagy otthon csak unatkozik, stb...

Sosem hagytam el senkit valaki másért ha én szakítottam, azt az illető nagyon jól tudta előre és tehetett volna ellene, csak nem akart. Ha hosszan húzódó gond volt, akkor szóltam neki erről, mikor még csak kicsit zavart, a kapcsolat elején pedig hamar sort kerítettem arra, hogy mi az, ami miatt azonnal kivágom, tehát mindenki pontosan tudta, hogy milyen játékot játszik.

Engem a legvisszahúzódóbb ember cseszett át és zárt ki az amúgy csekély baráti köréből. Azzal kompenzált, hogy egy komplexusos kis görcs, hogy próbált nagy lenni annak a maréknyi embernek. Innentől fogva azt mondom, hogy ez nem ezen múlik e rég baj az, ha valaki csak azért korrekt, mert nincs lehetősége féregnek lenni.

2020. jún. 24. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok gátlásos és visszahúzódó, viszont hűséges vagyok. Szóval szerintem nincs ilyen összefüggés.
2020. jún. 24. 14:50
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Közelítsük meg máshonnan a dolgot: a visszahuzodo személy nincs hozzászokva ahhoz, hogy kelljen másoknak, ezért hatalmas ego növelés számára, ha mégis megkörnyékezi valaki. Azok, akiknek kevés kapcsolata volt életükben, és max akkor kapnak ilyen irányú figyelmet, ha nagyon nagyon szerencsések, és rengeteg gátlást küzdöttek le az ismerkedéshez, nem élnék meg még intenzívebben ha csak úgy az "ölükbe hullana" valaki, aki vonzódik hozzajuk?

Ha meg csak azért nem csalja meg az introvertált a párját, mert nem adódik rá lehetősége, az nem érdem.

A megcsalás szerintem nem annak a függvénye, hogy valaki jól néz ki, vagy sem, társasági ember vagy sem, hanem azé, hogy van-e gerince. Az, hogy valaki visszahúzódó, nem jelenti automatikusan, hogy van gerince, ahogy az extrovertáltság sem jelenti rögtön hogy az illetőnek nincs tartása.

2020. jún. 24. 15:03
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Sosem kellene többet egy visszahúzódó pár. Még hogy hűbb, hát úgy átejtett egyik-másik a palánkon, hogy csak nyekkentem, pedig én vagyok a beszédesebb, nyílt típus. Úgyhogy a kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
2020. jún. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!