Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mai férfinak csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mai férfinak csak akkor van értelme foglalkoznia a nőkkel, ha az élete teljesen "révbe,, ér?

Figyelt kérdés
Elér egy több százezres nettó fizetésű pozíciót, kocsit vesz, elköltözik a szüleitől és még lehetne sorolni.
2020. jún. 23. 22:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Eddig ott csücsült jó pár millió a számlámon, lehetett volna saját lakásom is, de nem csajoztam, nem érdekelt a dolog. Most 30 körül elkezdett érdekelni egy kapcsolat lehetősége, elköltöztem otthonról, belekezdtem a randizásba, stb. Van hova fejlődni és javítani kell a "játékomon", de alapvetően jól megy a dolog.

Szóval nem a pénzen múlik a dolog meg az autón, hanem azon hogy összeszeded-e magad és nekiállsz keresni valakit, vagy továbbra is otthon csücsülsz.

(az azért hazugság lenne, ha azt mondanám hogy 30 körül nem számít a lakás, kocsi, pénz, mert igenis számít a nőknél hogy ezek megvannak-e. De alapvetően a hozzáállás a lényeg és az önbizalom, azzal a legtöbb dolog áthidalható)

2020. jún. 24. 08:57
 22/30 anonim ***** válasza:
Jajj, nyomják itt megint "h együtt alakítsuk ki". Azt mégis hogy? Én beteszek 800at havonta, te meg 150-et. Ez is együtt, de válásnál meg viszi a "felét". Már megint ez a kettős mércézés. Ne közösködj kérdező, csak ráfaragsz. Csináld meg egyedül, azt nézd a karosszékből h a dögevők h marják egymást holmi alamizsnáért "életérzésért" vmi pénzeszsák cafkájaként, aki évente cseréli őket mint én a téligumit. Ha meg "nő" kell, rendelj a pizza mellé a rosszlányokról. Környezetbarátabb, tisztább, biztonságosabb mint egy nem hivatásos.
2020. jún. 24. 09:42
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem számít a pénz, de a férfi nem férfi ha nincs lakása/háza/autója/megtakarítása/jó frizurája/nyaralásos képei/ blablabla. Tudjuk.
2020. jún. 24. 09:43
 24/30 anonim ***** válasza:
22-es, ha havi 800-at keresel, akkor neked nem ugyanaz a problémád, és ne is közösködj senkivel. Nem csak olyan nők vannak, akik lehúzzák a férfit, és csak a pénze számít. Neked túl rossz tapasztalataid lehetnek, sajnállak érte.
2020. jún. 24. 18:31
 25/30 anonim ***** válasza:

23 ha a nőnek is van lakása autója megtakarítása stb teljesen jogosan várja el. Akinek nincs és úgy várja el azt meg hagyni kell mert nem megfelelő az értékrendje.

De az hogy mid van nem csak az anyagi helyzetedről árulkodik hanem arról is mik a prioritásaid milyen a mentalitásod. Az hogy valaki nyaralni jár akár évi többször nem (csak) az anyagiakon múlik. Nagyon olcsó utazások is vannak külföldön és belföldön egyaránt. Az hogy külön él-e (mert a legtöbb nőnek ennyi az igénye nem a saját ingatlan) megint csak akarat és hozzáállás kérdése.

Itt megy állandóan a démonizálás pedig én rengeteg ellenpéldát látok a környezetemben és itt se nagyon olvasom a saját lakás elvárást nőktől. Sőt sokan le is írják hogy mire fel vannak az elvárásaik amik szerintem teljesen általánosnak (értsd a nőktől is elvárhatóak) és ők maguk is jellemzően teljesítik.

Csak a férfiaktól olvasom a szélsőségeket.

De az is tény hogy abban a körben ahol mozgok nem is szokás megelégedni a bolti eladói meg Mekis pénztáros állásokkal. Mind a férfi mind a női ismerőseim folyamatosan tesznek azért hogy egyre jobb helyzetben legyenek. Ez valószínűleg nagyban befolyásolja a nézeteimet.

2020. jún. 24. 18:42
 26/30 anonim ***** válasza:

25-ös, itt nem az a baj, hogy ha nekem van lakásom akkor elvárja h a másiknak is legyen.

Tételezzük fel:

- Ha a nőnek van lakása, akkor elvárja h a férfinek is legyen. Erre azt mondják: igen jogos, mert egyenlőség.

- Ha a férfinek van lakása, és elvárom h a nőnek is legyen. Erre azt mondják: mit képzel magáról, ő a férfi....

Ha azt mondják a nő elmosogat, akkor mit képzel a férfi h "nem segít".

Ha a férfi lenyírja a füvet, akkor hiába szól a feleségnek, hogy most te jössz.

Itt csupán a kettősmércével van a probléma.

2020. jún. 24. 22:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Mint írtam ha valaki nem egyenlően játszik azt hagyni kell.
2020. jún. 24. 22:23
 28/30 anonim ***** válasza:
a nők 90%-a nem egyenlően játszik, te csinálj meg mindent a házban és körülötte, te vagy a férfi, ha valami elromlik a kapcsolataid által csináltasd meg, mert te vagy a férfi, te keress több pénzt, mert te vagy a férfi. Te vezess, mert te vagy a férfi, te is főzz mert manapság a családokban már leginkább a férfi főz (igen, nem vicc, nekem minden nő mondja, hogy az ő párja főz, ő meg pihenget otthon). Ha a feleség gyereket nevel, te keress többet, ha vissza akar térni utána a munkaerő piacra és nem zökkenőmentes, akkor a kapcsolataid révén te keress neki munkát, mert te vagy a férfi. Hétvégén rendezzünk kerti partyt, a te barátaidat is felesügüket hívjuk mert, mert te vagy a férfi, neked vannak a cégben kapcsolataid, nekem csak 1 barátnőm van. Sorolhatnám. És ezeket nem én találtam ki. Ezt látom, hallom lépten nyomon.
2020. jún. 24. 22:43
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem tudok mást írni mint amit már leírtam. Azzal teszik ezt meg aki hagyja.

Én soha nem akarnék így függni egy férfitól. Én elvárom hogy egyenlőek legyünk. Amiben ő a jobb abban ráhagyatkozom ami nekem megy jobban abban elvárom hogy hallgasson rám.

Vegye ki egyenlően a részét a házimunkából később a gyereknevelésből. Szeretném ha közel azonos lenne a bérünk mert akkor nincs ebből vita. Nem vagyok a közös kassza híve. Talán házasság után van értelme.

A saját barátaim épp olyan fontosak nekem a kapcsolat alatt mint mikor szingli vagyok sőt szeretek egyedül vagy csak velük is időt tölteni. Ennek megfelelően a párom is mehet amerre akar amíg nem sunnyog és nem megy a kapcsolat rovására.

Én egyenlőséget várok. Ha valaki nem azt adja elhagyom.

Ha a férfiak is így tennének nem lenne miről beszélnünk.

Én olyat keresek aki hasonló elvek mentén keres párt.

2020. jún. 24. 22:54
 30/30 anonim ***** válasza:

"Amiben ő a jobb abban ráhagyatkozom ami nekem megy jobban abban elvárom hogy hallgasson rám."

Itt az szokott lenni, h a nő nem jobb semmiben, sőt kedve sincs semmihez, vagyis hazudok, 1ben jobbak: Fenyegetésben, hogy ha te nem, akkor majd más azt lelép a gyerekkel meg a férjének a keresetének felével azt nézhet a fickó. Ha ebbe a sorba nem akar beállni egy értelmes férfi, akkor meg marad a lyuk lyuk alapon azt kész, mivel a kettő közt alig van nőszemély. A másik amit említesz az egyenlőség. Sok nőben ez abban merül ki:

Férfi hozza:

- pénzt, szórakoztatást, humort, változatosságot, biztonságot, stb...

Nő hozza:

- "melletted vagyok, mit akarsz még? Nem tetszik, akkor majd lesz más..."

És ez így egyenlő hozzájárulás a kapcsolathoz. Az már más kérdés ezt addig tudják megtenni amíg piacon a kelendő életkorban vannak, azt az ilyen felfogás miatt tényleg selejtrészlegre kerülnek majd. Tanácsolom nézz szét férfi szemmel kicsit a társkeresőkön, vagy kérdezz meg párkapcsolatban élő férfiakat ezekről, látni fogod miről beszélek. A 10ből 9 ilyen, ez nem azt jelenti h a 10. is.

2020. jún. 25. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!