Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet manapság normális értékrendekkel rendelkező nőt találni? Család hűség tabu Csak a külsőségek

Figyelt kérdés

#Kilcsszó
2020. jún. 21. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem-nem, én nem ezt mondtam! Mai napig is az “átlagosabb” férfiakra vágyom. Akik együtt akarnának építkezni, haladni az életben egy nővel, akik hasonló beállítottságúak mint én. A “10/10-es férfiak nem minden esetben ilyenek, sőt!

Tényleg nem akarok általánosítani senkit, főleg nem egy ilyen kérdés alatt aminek, pont ez lenne a lényege hogy a kérdezőnek is azt sugalljam hogy nincs értelme általánosítani, de valljuk be hogy az a réteg, akiről én beszélek - és feltehetően a kérdező is rájuk utalt - tényleg sokszor egy kalap alá vehetők. Azonban vannak normálisak is, férfiak és nők egyaránt, akik tényleg nem egy kalandnak veszik a párkapcsolatot, nem egy eldobható valaminek, és nem arra kell nekik hogy a saját egójukat növeljék egy szintén külsőleg 10/10-es párral...

Legyen is ez a lényege a mondanivalómnak, amit a kérdezőnek is nyomatékosítani akarok..... vannak egy kalap alá vehető emberek valóban, manapság egyre több, főleg a huszonéves korosztályban.... de vannak akik nem azok, csak meg kell őket találni. Nem a social medián kell őket keresni😥

2020. jún. 21. 18:57
 12/13 Kornikus00 ***** válasza:

11/11

Egyébként rengeteg átlagos fiú/ férfi van itt, akik normális értékkel rendelkeznek,rengetegen normáls társra vágynak mint én is. Sokat csalódtak is mint te. Miért nem itt keresel gyk-en? Igazán átlagos férfiakra vágysz, itt rengeten vannak! De gondolom maradsz anonim és nem adsz esélyt senkinek! Gondolom már írtak is egy páran neked! Miért nem próbálod itt meg?

2020. jún. 21. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Már sok mindenkivel beszéltem innen, de sajnos sosem beszélgettem olyannal aki közel lakna hozzám
2020. jún. 22. 22:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!