Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság normális értékrendekkel rendelkező nőt találni? Család hűség tabu Csak a külsőségek
Nem-nem, én nem ezt mondtam! Mai napig is az “átlagosabb” férfiakra vágyom. Akik együtt akarnának építkezni, haladni az életben egy nővel, akik hasonló beállítottságúak mint én. A “10/10-es férfiak nem minden esetben ilyenek, sőt!
Tényleg nem akarok általánosítani senkit, főleg nem egy ilyen kérdés alatt aminek, pont ez lenne a lényege hogy a kérdezőnek is azt sugalljam hogy nincs értelme általánosítani, de valljuk be hogy az a réteg, akiről én beszélek - és feltehetően a kérdező is rájuk utalt - tényleg sokszor egy kalap alá vehetők. Azonban vannak normálisak is, férfiak és nők egyaránt, akik tényleg nem egy kalandnak veszik a párkapcsolatot, nem egy eldobható valaminek, és nem arra kell nekik hogy a saját egójukat növeljék egy szintén külsőleg 10/10-es párral...
Legyen is ez a lényege a mondanivalómnak, amit a kérdezőnek is nyomatékosítani akarok..... vannak egy kalap alá vehető emberek valóban, manapság egyre több, főleg a huszonéves korosztályban.... de vannak akik nem azok, csak meg kell őket találni. Nem a social medián kell őket keresni😥
11/11
Egyébként rengeteg átlagos fiú/ férfi van itt, akik normális értékkel rendelkeznek,rengetegen normáls társra vágynak mint én is. Sokat csalódtak is mint te. Miért nem itt keresel gyk-en? Igazán átlagos férfiakra vágysz, itt rengeten vannak! De gondolom maradsz anonim és nem adsz esélyt senkinek! Gondolom már írtak is egy páran neked! Miért nem próbálod itt meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!