Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a társkeresőkön nem az én szintemen vannak, de máshol nem tudok ismerkedni?
Angliában van egy olyan ügynökség, ahol kifejezetten igényes emberekkel foglalkoznak, olyanok veszik igénybe a szolgáltatását, mint a Szaudi herceg, illetve szenátorok vagy celebek, akiknek ciki lenne, ha társkeresőn mutatkoznának.
Igy nehezen kapsz érdemi választ, tanácsot. Nem írsz magadról, nem írsz az elvárásaidról...Csak ismételni tudja mindenki azt,hogy itt/ott, ismerkedj...
Ha társkeresőn nem találsz olyat akivel szívesen ismerkednél (=az összes társkerső összes oldalán) akkor jogos az a tanács,hogy ismerkedj élőben.
Meg lehet fogalmazni hogy milyen a szinted anélkül is,hogy ismernénk. A szint: külső/belső/értelmi/anyagi szint, az elvárásaid pedig ezen a vonalon az ellenkező nemmel szemben.
Nem is fogok írni semmit, mert ahogy látom, az itteni megkeseredett, rosszindulatú emberek azt lesik hogy kibe, mikor és hogyan köthetnek bele.. hát én erre nem vagyok kíváncsi. Főleg hogy nem lehet adni véleményükre, mivel fogalmuk sincs hogy én milyen vagyok.
Az értelmes válaszokat köszönöm, de többé nem érdekel ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!