Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők vagy férfiak szenvednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vagy férfiak szenvednek jobban a társtalanságtól?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik nőket kevésbé viseli meg. Mintha őket a barátnők valamilyen szinten kárpótolnák ezért, de egy férfinál haverok ezt az űrt nem tudják betölteni.

2020. jún. 19. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Egy átlag nő ha csak megkívánja a szexet, akkor elég csak jeleznie, egy mosoly a pasi felé és 10 ből 9 szer garantált a szex akkor is, ha van párja a pasinak. Ellenben egy átlag pasi ha megkívánja, és a jelez a nőknek, 30 ból 29 ki fogja röhögni és az 1 is, akinek bejön, játsza majd a elérhetetlen dámát és hetekig udvarolhatsz, mire bejutsz a bugyijába. Persze ez attól is függ, hogy hanyagikként találja meg azt a nőt, akinek bejön, mert ha kap 20 elutasítást, nem biztos hogy pár hétig vagy hónapig fog próbálkozni a nőknél. Ellenben egy nő ritkán kap elutasítást, mert egy menetre a férfiak 90%-a kapható
2020. jún. 19. 22:09
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Ja, garantált a szex, de milyen szex... Egy nő sokkal nagyobb kockázatnak van kitéve, ha dug egy idegennel. És sokkal kevésbé élvezi. A nők több, mint fele nem is tud elélvezni egy ilyen szituációban, mert annyira szar a szex.

Szóval ennyit ér az a szar, amire irigykedtek.

2020. jún. 19. 22:28
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Sok férfi egy car szexért is összettenné a két kezét...
2020. jún. 19. 22:36
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

"A nők több, mint fele nem is tud elélvezni egy ilyen szituációban, mert annyira szar a szex."

Ez olyan, mintha azt hoznám fel, hogy mennyi férfi nem tud pisilni, ha állnak mellette a piszoárnál. A belső gát és szorongás leküzdhető.

2020. jún. 20. 00:26
 15/27 anonim ***** válasza:
27%

Az elsőnek van igaza.

Gyerekek, fiaim. A világ sajnos nem egy Disney mese, és a nők nem is olyan elnyomottak meg védtelenek és szendék, mint a Disney hercegnők.

A nők a szex kapuját őrzik, a férfiak a kapcsolatét.

Egy nő bármilyen nagydarab, igénytelen, és csúnya is, BÁRMIKOR talál magának szexpartnert, ha szexelni akar. Nyilván ezt egyik nő sem fogja bevallani, de nem csak annyi férfival voltak együtt, amennyiről ti, fiaim tudtok. Minimum szorozzátok meg kettővel az ismert számot. Ez van.

De ez teljesen normális, így működött mindig is a világ. Úgyhogy elég az önsajnálatból, és szépen menjetek ismerkedni minél többet.

2020. jún. 20. 00:37
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nemtől függetlenül a kapcsolat- és / vagy szexfüggő emberek. Részvétem nekik, örülök, hogy rám egyik sem igaz.
2020. jún. 20. 04:48
 17/27 anonim ***** válasza:
14 es. En ugy mondanam h álló farok mellett pisilni nagyon nehez, varni kell h lekókadjon egy kicsit. De sok ferfi orulne ha ilyen gondjai volnának.
2020. jún. 20. 07:04
 18/27 anonim ***** válasza:
94%

Nőként örülnék,ha minimum kettővel megszorozhatnám azt a számot,ahány férfival voltam életemben,mivel nagyon kevés volt.

A nők jobban szenvednek szerintem.

2020. jún. 20. 07:15
 19/27 MolotovPunk ***** válasza:
Szerintem a nők is szenvednek,ha nincs szex,vagy nincs társ.Csak közülük kevesebben panaszkodnak.Pont 2 napja hívott fel egyik nő ismerősöm késő este,aki kb 1 éve szingli,hogy mi lenne ha átmennék hozzá?Én pont melóztam éjszaka,így nem értem rá.Ő meg mondta nekem,hogy nagyon kivan és kéne neki már egy kis szex.Egyébként ismerek olyan nőt is,aki ha nagyon magányos és nincs éppen férfi szexpartner a láthatáron,akkor bizony nővel is csinálja. :)
2020. jún. 20. 14:03
 20/27 anonim ***** válasza:
utolsó: a nők mániákus masztizók.
2020. jún. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!