Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni a párkapcsolat hiányát?

Figyelt kérdés

Rengeteg magánnyal kapcsolatos kérdést olvastam már - a válaszok többsége negatív volt - viszont voltak páran akik azt írták jó nekik így...

Őket kérdezném hogyan csinálják, mert nekem vannak barátaim, munkám is, ott a családom, a hobbijaim, eljárok szórakozni és lassan rászokok a sportolásra, de nem értem mit tehetnék még, hogy ne legyen hiányérzetem.

2019. jan. 10. 07:15
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
31%
Volt már valaha párkapcsolatod?
2019. jan. 10. 07:26
 2/40 A kérdező kommentje:
Volt, de 1 évnél rövidebb volt és nem ment túl jól.
2019. jan. 10. 07:30
 3/40 anonim ***** válasza:
57%
Tehát eddig csak egy rossz párkapcsolatod volt. Akkor mi a fenéért hiányzik ?
2019. jan. 10. 07:35
 4/40 A kérdező kommentje:

Az előzőnél sokkal jobb az egyedüllét, viszont mostanában jól esne olyan személlyel csinálni dolgokat akivel kölcsönösen élvezzük egymás társaságát és nem rokon vagy barát.

(Hozzáteszem, hogy háziállat és szobanövény is van a lakásban, de a kínlódásomon nem segít.)

2019. jan. 10. 07:46
 5/40 anonim ***** válasza:
11%
A nők nyelve nagyon bonyolult,inkább pasit szerezz..
2019. jan. 10. 07:59
 6/40 Tuaregg válasza:
35%
lásd a látatlant én odáig vagyok egy négy éve nem látott lányért és érzem hogy ő is szeret
2019. jan. 10. 07:59
 7/40 anonim ***** válasza:
34%
Sehogy.Ne fusztráld magad az ehhez hasonló gondolatokkal,és akkor könnyebb lesz valamivel.
2019. jan. 10. 08:16
 8/40 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki hogy nincs kapcsolatod én alig bírok szabadulni az “átoktol”
2019. jan. 10. 10:20
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azt nem értem, hogy miért hiányzik az emberek többségének a párkapcsolat és miért keresnek görcsösen társat amikor épp egyedül vannak. Soha nem ismerkedtem párkeresési céllal, akkor se, amikor 2 évig voltam egyedül, akkor se, amikor 5 évig. Sose volt meg bennem ez a vágy, hogy legyen egy társam, belőlem ezt mindig konkrét ember hozta elő, olyannal pedig ritkán találkozom, aki minden téren megfogna, ilyen ember hiányában pedig inkább egyedül vagyok. Hiányzott néha az intimitás, persze, de nekem a párkapcsolat/szerelem csak egy örömforrás a sok közül és még csak nem is az elsődleges. Alapból elég magamnak való vagyok, és bár átérezni nem tudom, azzal tisztában vagyok, hogy a legtöbb ember nem így gondolkodik, mint én. Szerintem ez személyiség kérdése.
2019. jan. 10. 10:52
 10/40 R.Speltzer ***** válasza:
33%
Ùgy,hogy becsajozol. (Psszt, el ne mondd ezt a titkot.)
2019. jan. 10. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!