Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nem lehet azon érteni,hogy nem azért hibáztatom a nőket hogy nem kell nekik egy kommunikáció terén 0 és nem vidám fickó,hanem azért amiért ez a fickó ilyen lett?
Ezt a nem tudok beszélgetni dolgot sosem értettem.
Nekem, ha elkezdek beszélgetni egy "idegennel" rögtön olyan 150 kérdés van az agyamba róla.
Nem érdekel semmi a másikról vagy csak nem mered feltenni a kérdéseid? Egy idegennel lehet a legtöbb dologról beszélgetni, persze csak akkor ha ő is nyitott erre.
Egyébként a kérdést még mindig nem értem. Nem a nők miatt lettél ilyen. Nem azért utasítottak el, hogy neked szar legyen vagy utáld a nőket.
Kedves kérdező még mindig ott tartunk, hogy nem tudod mi az incel jelentése de egy újabb felháborodott kérdés került kiírva a témába.
Az incel az az ember aki saját döntése okán marad szűz. Te nem incel vagy hanem csak szociálisan éretlen.
Ez az oldal a feminácik birodalma, itt nem is várhatsz mást.
Az incelek azért incelek, mert nem néznek ki elég jól, hogy nőjük legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!