Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nő nonverbálisan azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nonverbálisan azt közölte, hogy bejövök neki, akkor miért szaladt el sikítva? Pedig nem is volt nálam láncfűrész.

Figyelt kérdés

Sok helyen lehet olvasni ilyeneket, hogy figyelni kell a nonverbális jeleket, mert a nők ebből jelzik, ha valaki bejön nekik. Itt több jel is volt. Mikor először összeakadt a tekintetünk, mosolygott, majd lesütötte a szemét. Mikor elfordultam mindig láttam a szemem sarkából, hogy rám néz, amikor meg rá néztem, akkor elfordult. Közben csavargatta a haját és nyalogatta a száját is.

Amikor viszont elindultam felé, hogy mondjam neki, hogy szia, elindult a másik irányba és egyre gyorsabbra vette a lépteit, egy olyan 50 méteren elkezdtem menni utána gyorsan én is, hogy hátha utolérem, direkt nem futottam, nehogy ijesztő legyen, erre ő elkezdett futni és visítani, hogy ne kövessem.

Ember nem volt rajtunk kívül az utcán és egy éjszakai járat buszmegállójában történt. Ráadásul egy olyan környéken, ahol sok az etnikai kisebbség és nekem meg hozzájuk képest azért barátságosabb fejem van.

Miért történnek ilyenek velem?

#vonzódás #jel #vonzalom #nonverbális #nonverbális kommunikáció,
2020. máj. 29. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Semmi olyasmit nem közölt veled.

Nézett, mert figyelte, hogy nem vagy-e egy őrült, aki a sötétben megtámadja.

Amit te csináltál, az sokkal inkább ijesztő, mint normális.

Éjszaka kettesben az utcán, és elindulsz felé. Hát én is leléptem volna, gyors léptekkel.

Semmivel nem utalt arra, hogy bejönnél neki, és amit csináltál, az beteges.

2020. máj. 29. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

Basszus, nem vagy százas!

FÉlreértetted a nemlétező jeleket.

"mindig láttam a szemem sarkából, hogy rám néz"

Éjjel a kihalt utcán azt nézte, nem vagy-e szatír.

2020. máj. 29. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha éjjel elkezdesz sietni utánam és le is fújtalak volna paprika spray-vel.
2020. máj. 29. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg felreertetted a jeleket, ha egyedül vagyok este es van ott egy alak en is megnezem es automatikusan probalom ot elkerulni es en is megijednek, ha követne valaki ráadásul gyorsan. Nem is ertem ha elkezd direkt a masik iranyba menni minek kell követni?
2020. máj. 29. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Semmilyen "jel" nem volt.

Figyelte, hogy vajon szatír vagy késelős figura vagy-e, aki csak azért nézed, hogy kirabolhasd.

A hajcsavargatás (már ha nem beképzelted és tényleg csinálta), szemlesütés a félelem egyik jele.

Persze, hogy szaladt, majd mikor látta, hogy követed, akkor kiabált is.

2020. máj. 29. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
F/44?
2020. máj. 29. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
16%
Hihi, ilyenkor bezzeg semmilyen jel nem volt, máskor meg nem veszo a férfi a "tökegyértelmű" jeleket. A szatírnak véltre biztosan rámosolyog a nő, idióták:D
2020. jún. 2. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!