Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos annyira, hogy egy bemutatkozás rövid (max 5 sor) legyen?
Itt írták, ezen az oldalon...
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1054..
Csak a külső számít. Ha jó pasi vagy, felső 10% akkor úgyis elfogják olvasni. Ha átlagos (neeee adj isteeeeeeen átlag alatti) vagy, akkor 0,25 soros is lehet a bemutatkozó szöveged, akkor sem olvassa el a kutya sem.
Valószínűleg te csúnyácska vagy kérdező. Neked az esélyed neten becsajozni nulla.
Nem mindegy, ki hány sorban mutatkozik be?😅
Én annyit szoktam írni, amilyen kedvem van éppen
Ha a társkereső rövid leírására gondolsz, ott néhány sornál többet nem is szokott többet engedni (kipróbáltam)
Van benne igazság. Hosszú, tagolatlan szöveget senki nem fog elolvasni. Írjál pár soros figyelemfelkeltőt, majd jól elválasztva kifejtheted ezt.
A sablon "vicces, figyelmes, megbízható vagyok" stílust hanyagold. Inkább mutassad meg ezeket a kvalitásokat a leírásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!