FONTOS! Zöld kéz! Hogy fordítanád angolra? (elkezdtem. Ha hibáztam javíts ki! ) Hivatalos levél tehát lécci ne legyenek benne I'm meg egyéb ilyen rövidítések. Ill ha van még ötlet mit írhatnék bele azt is várom válaszba! (fog. :lent)
Hello xy!
My name is Szabina Edina Polgár. (..) éves vagyok. I live with my mother, father and my brother. anyám neve (..) és (..) éves. (majd ugyenez apánál és tesónál.)Szabadidőm I like read(kell ide:ing?) a book and internetezni. Kedvenc írom:meg cabot. (pls ide azt írjátok milyen sorrendben van: gondolom nem év hó nap.)-én születtem (..)-en. Jelenleg (..)-on élek. (..)-on tanulok. I think szerény vagyok. Yours sincerely: (..)
Hello xy!
My name is Szabina Edina Polgár. - I am ... years old.((..) éves vagyok.)
I live with my mother, father and my brother. (anyám neve és (..) éves.) - My mother's name is (..) and she is .. years old. - (majd ugyenez apánál és tesónál. - ugyanez, csak she helyett he.)(Szabadidőmben)In my free time I like readING(kell ide:ing?-igen, kell) a book and surf on the internet (internetezni).
(Kedvenc írom:meg cabot.) My favourite author is Meg Cabot.
I was born on the -7th of January of 1958 in Budapest.-
(-én születtem (..)-en. Jelenleg (..)-on élek.)
Now I live in -Székesfehérvár.-
I study in -London.- ((..)-on tanulok.)
I think I am modest.( szerény vagyok.)
Kezdjük már ott, hogy Hello-val ha hivatalos levelet kezdesz, ott vágnám rá tanárként a karót.
Dear Sir/Madam,
Elköszönés meg: Yours faithfully, mert nem ismered a címzettet.
HIVATALOS LEVÉLBEN NE HELLÓZZÁL!!!! Hányszor írjam még???
Van amúgy az interneten egy rakás levélminta is, csak rá kéne keresni.
Hivatalos levél megszólítása ismert címzett esetén:
Dear Mr. Smith,
Elköszönés:
Yours sincerely,
De, jó.
author=szerző
writer=író
Azt használod, amelyik szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!