Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen, ha alig van barátom, lánybarát pedig semmi és szűz is vagyok, már csak a prosti jöhet számításba?
Te nem érted. Még ha akarnának is szexkapcsolatot, azt nagyon nem a 30 éves szűz, antiszociális, esetleg prostizós férfiakkal.
A szexkapcsolat az kb a férfiak felső 10%-ának a kiváltsága, akik jól néznek ki, és jó a szövegük is.
Ja ,mert szerinted úgy mennék oda a nőhöz, hogy hello, prostizom?
A prostin csak gyakorolni akarok, a kérdés, kb. hány d.ás után leszel gyakorlott?
Nem tudom, milyen adottságaid vannak, de én pl. 25 évesen vesztettem el a szűzességemet, mert későn érő típus voltam. Onnantól tapadtak rám a nők, mert lett önbizalmam, tudtam, hogy élvezik a velem töltött időt, és eléggé kinyílt a világ számomra. Szóval aki azzal a baromsággal húz le, hogy aki gimiben nem fekszik le csajjal, az már lekéste, ne hallgass rá. Ja, én se voltam túlzottan társaslény soha.
38 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!