Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen, ha alig van barátom, lánybarát pedig semmi és szűz is vagyok, már csak a prosti jöhet számításba?
Gondolkozz el miért nincs barátod és hogy miért vagy még mindig szűz...
Szerintem ez a mondtad válaszol minden kérdésedre.
Cimbora, eddig mégis mit csináltál?!
30 évesen már eléggé le vagy késve ezekről a dolgokról... A szüzesség az olyan középiskolás korig van jelen, utána a legtöbbje már elveszíti. Aztán mire kikerülnek az egyetemről az emberek már túlvannak több komoly és/vagy alkalmi kapcsolaton. 25 fölött pedig a normális emberek már élettársban, családban, gyerekben gondolkoznak.
30 évesen azon töprengeni, hogyan legyél menő, és hogyan legyél jó a szexben... ugye érzed, hogy hol tartasz, és hol kéne tartanod? Mintha 20 évesen kezdenéd el az általános iskolát...
1-es: van barátom, csak nincs nagy baráti társaságom. Azért ez nem ugyanaz szerintem...
Szóval szerintetek hány prostis alkalom kell ahhoz, hogy némi rutint szerezzek a szexben és ha felszedek később valakit, akkor tudjam, hova nyúljak, stb.?
A prostitól aztán pont nem fogod megtanulni, hogy mitől lesz jó egy nőnek. Neki az a célja, hogy minél előbb végezz, és szabaduljon tőled. És akkor is hatalmas orgazmust fog szimulálni, ha te vagy a világ bénája.
Ezt buktad, a szüzességedtől megszabadulhatsz prostival, de normál kapcsolatra, pláne jó nővel az esélyed kb a nullával egyenlő.
Mondd el egy nőnek kérlek, hogy 30 évesen szűz vagy és egy prostival akarod elveszíteni.
Kíváncsi leszek mennyire tart menőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!