Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten már szinte elfogytak a szép nők? Mind kivitték őket a külföldi pasik a jólétbe, eltartottnak?
Mivel eltartottak, csak odaköltöztek egy pasihoz külföldön, ez meg is magyarázza miért nem szerepelnek az elvándorlási statisztikákban.
Egyszerűen kb. 2 hetente látok tényleg szép nőt Pesten, de már az átlagosokból is egyre kevesebb van. Meg úgy általánosságban is sokkal kevesebb a nő mint a férfi. Persze az időseket most nem számolom.
Ti is ezt látjátok, ezt tapasztaljátok? Amelyik nő szép, az már rég kapott egy ajánlatot külföldi pasitól, és kint éli a jó életet. Itt meg csak a csúnyák maradtak szinte, akikért nem kapkodtak a külföldi férfiak.
22/22
Incelektől olvasni ilyeneket, csak náluk nőkre kihegyezve. Sajnos így ez a lehangolóan selejtek dolog sem tűnik tőlük különb gondolkodásnak, náluk szerepel az, hogy a nők selejtek akik maradtak, mert bezzeg a jókat elvitték. Az a gondolkodás undorító. De ennek inverze is.
Igen,már mindet elvitték.Még az öregasszonyokat is. Sajnos már csak én maradtam itt nőként, de én meg csúnya is vagyok, meg öreg is. Azért nem kellettem senkinek😥
De nekem meg csak a jóképű alfák kellenek minimum BMW-vel és baromi sok pénzzel. Szóval, ha te nem ilyen vagy, akkor sorry, de kénytelen leszel külföldön keresgélni 😟
95/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!