Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten már szinte elfogytak a szép nők? Mind kivitték őket a külföldi pasik a jólétbe, eltartottnak?
Mivel eltartottak, csak odaköltöztek egy pasihoz külföldön, ez meg is magyarázza miért nem szerepelnek az elvándorlási statisztikákban.
Egyszerűen kb. 2 hetente látok tényleg szép nőt Pesten, de már az átlagosokból is egyre kevesebb van. Meg úgy általánosságban is sokkal kevesebb a nő mint a férfi. Persze az időseket most nem számolom.
Ti is ezt látjátok, ezt tapasztaljátok? Amelyik nő szép, az már rég kapott egy ajánlatot külföldi pasitól, és kint éli a jó életet. Itt meg csak a csúnyák maradtak szinte, akikért nem kapkodtak a külföldi férfiak.
10.
Valóban. Hát, ezt elrontottam, előfordul az ilyesmi. Akkor csak "Miért a többes szám"?
11.
Igen, sok ilyen kérdés van, de a megfogalmazásból kitűnik hogy elég magas azok száma amiket ugyanaz a néhány figura gyárt futószalagon. Bár értelme ennek nem sok van, hacsak nem a kattintás-generálása.
Teljesen komoly a kérdés.
És nem is alaptalan a feltevés, mivel erre épült az utóbbi 5 év turizmusa, lényegében csak férfiak jöttek, hogy ajánlatot tegyenek magyar (és más kelet-európai) szép nőknek és kicsábítsák magukhoz.
Nem a lánchidat bámulni jöttek ide a részeg britek...
16.-nak.
És szerinted normális nő leáll egy alkesz, brit melóssal?
Én sok szép nőt látok naponta, nem tudom mi bajod van.
Vagy csak a derékig érő szőke hajú 40 kilós felpumpált szájú a szép?
Abból nem látni annyit minden nap - szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!