Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek pattanásos az arcuk, ti hogy dolgozzátok fel?
Nekem férfiként nem igazán megy, érdekel a másik nem hogy van ezzel.
És most olyan pattanásról beszélek, amivel nem igazán lehet mit kezdeni, mert van ilyen sajnos. Szóval az ilyen praktikákat hagyjuk, meg tanácsokat azzal kapcsolatosan, hogyan lehetne szebb a bőröm.:D
Néha eléggé elszomorít, máskor meg egyszerűen nem érdekel. Mostanában mikor tükörbe nézek eszembe jut, hogy egyes emberek örülnének ha a helyemben lennének, mert csak az a legnagyobb bajom, hogy csúnya a bőröm. Nekik viszont sokkal nagyobb gondjaik vannak, gondolok itt az éhezésre, gyógyíthatatlan, halálos betegségekre, kisgyermekekre akik hamar meghaltak stb, fogyatékosokra. Ilyenkor elszégyellem egy kicsit magam és egyszerűen csak hálás vagyok, hogy nekem ez ,,jutott".
Takargatni viszont a hajammal általában el tudom szerencsére :D Ha meg valaki emiatt ítél el nagyon sajnálom, jobb is ha békén hagy. Egyébként nekem bejönnek a pattanásos, bőrhibás srácok, talán mert nekem is van egy jó ,,pár" darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!