Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgozzátok fel ha mégse tetszetek valakinek aki nektek nagyon tetszik?
Ha nem ismerem, akkor valahogy megpróbálom beszélgetést kezdeményezni.
Ha pedig elutasította, akkor keresek elfoglaltságot magamnak és majd túl fogok lépni.
Besöpröm a "szőnyeg alá" először.
Megnézem, hogy mi az amiben jobb lehetnék(kinézet, öltözködés, testtartás, izomzat, új parfüm, stb, stb.).
Megkérdezem egy barátomat, hogy van-e valami feltűnően hátrányos, negatív dolog velem kapcsolatban(túl negatív vagyok, túl sokat beszélek, lenézően kommunikálok, túlságosan passzív vagyok kommunikációban, stb.).
Aztán egy ilyen önvizsgálat után rögtön találok pár dolgot amit javíthatok magamon, apróságok, de végső soron fontos dolgok.
Én inkább a külsőségekre összpontosítok első körben, mert előbb leszek taszítóbb mondjuk kilógó orrszőrrel, mint mondjuk azért, mert mondjuk nem beszélek olaszul vagy nem tudom a szózat 4. versszakát kívülről.
Ha ezek megvoltak kiszemelek egy olyan nőt aki még jobban tetszik, mint akivel nem jött össze előzőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!