Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 27 éves férfiként ugyanolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 27 éves férfiként ugyanolyan érzékeny és szerény vagyok, mint 14 évesen voltam, akkor már nincs sok esélyem barátnőre ebben az életben? Minden nő kidob első randi után.

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 13:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mit kéne tennem? Nagyon szeretnék már egy barátnőt. Igyak meg 2 deci bort találkozás előtt, hogy lazább legyek?
2020. jún. 8. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem lenni ennyire felszínes, és elsősorban a másik embert meglátni bennük, azt, akik ők valójában, nem pedig azt, hogy mennyire illenek bele a te saját, személyes "talán ő az, akit keresek" elnevezésű sablonodba.
2020. jún. 8. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Megváltozni nem lehet, amikor dominánsként próbáltam viselkedni, a vége az lett, hogy szarul éreztem magam a társas szituációkban és még nagy tapló tahóként is viselkedtem.
2020. dec. 6. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem itt az előző válaszolók arroganciáját, amit "Csernus-féle" segítségnek álcáznak. A keménykedés, meg passzívagresszió szerintem Rajtad nem segít, kérdező. Megértem a problémádat, azt tudom javasolni, hogy próbáld meg kevésbé úgy felfogni ezeket, mint egyszeri lehetőségeket,kicsit nyugodj le, és pozitív érzésekkel fogadd a "nagy alkalmakat".
2021. jan. 23. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok még mindig: tévhit, hogy ezek egyszeri lehetőségek. Ezeken ne is aggódj. Én pl. a vizsgákkal vagyok így, hogy úristen,ha elcseszem,vége az életemnek. De pont ez a rágörcsölés vezet kudarchoz.
2021. jan. 23. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Az élet más területein is így vagy? Pl állasinterju?

31N

2021. febr. 15. 00:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!