Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet tudni, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, milyen jelekből, ha egy nő csak játszik, szórakozik egy férfival facebook-on?

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan eseményeket visszautasítja, ahol fel kellene válalnia magát. Pl. egy randin...
2020. jún. 8. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:

A facebook alatt mit értesz?Messengeren levelezést esetleg?

Ezt szerintem simán lehet érezni. Nem tudom pontosan ugyan mit értesz "játszás" alatt, de gondolom azt,hogy csak flörtöl.

Leírhatnád esetleg ezt bővebben mire is gondolsz!

Egyébként ha komolyan gondolja valaki az ismerkedést egy idő után tovább megy a levelezésnél, telefonon, chaten felveszik a kapcsolatot, találkoznak.Ha erre nem vevő valamelyik fél záros határidőn belül eleve azt jelenti,hogy nem akarja továbbvinni a szálat.

Facebookon nem levelezgetünk hónapokig ha ismerkedni szeretnénk.

2020. jún. 8. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Kelleti magát, ellentétesen cselekszik mint amit magáról állít, egyszerre egy időben másik pasi(kk)al is cseveg melletted, folyton szapulja és sajnáltatja magát.

Kelleti magát alatt 109 képet küld neked csak úgy mert elhúzza az orrod előtt a mézesmadzagot.

Ellentétesen cselekszik alatt játsza hogy ő milyen szent és nem fekszik össze senkivel első talin, majd 1 hónap chatelés után egy hotelszobában de. És az nem te vagy. :D

Más pasikkal is cseveg melletted alatt értsd szó szerint. Te vagy kvázi a gyertyatartó.

Folyton szapulja és sajnáltatja magát alatt te vagy neki az aktuális gyóntatópap.

És a legszomorúbb hogy itt kukáztam össze tavaly. Privátban nicknevet is mondok ha kell. Friss emlék. :D

2020. jún. 8. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
3as nagyon felkészült vagy
2020. jún. 8. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok. Igen, az vagyok. Egészen pontosan múlt Szombaton lett ribizli a kis "nem vagyok olyan aki rögtön lefekszik első talin" típusú hölgy. Én marha meg vittem étterembe meg tv-toronyba Pécsre. "Nem volt még a kémia", fél év alatt. Azzal meg egy hónap alatt megvolt minden. Jó hogy nem kértem vissza az árakat mérgemben. Mindegy, tapasztalatnak jó volt. :D

Remélem létezik karma. :D

2020. jún. 8. 12:52
 6/7 A kérdező kommentje:
En nem, mer akkor a pokolra jutok. Ugye levágtuk, hogy csak az önsajnálat van még a szívatás, hát megrágtuk szegényke életet csöppet. De úgy heteken keresztul. Kezdődött azzal, hogy jöttek a legnyalasabb csöpögős irományok, majd a legszarabb lerazos szövegek (te jobbat érdemelsz) amiből persze semmit eszre sem vett mert egy iq fighter szegény. Legvégül a totális osztás, de olyan szinten, hogy ilyen paraszt nővel meg sosem voltam. Utána ha meguntam írtam neko szépeket és válaszolt. Mondom ez teljesen hülye. Nyilván ha nőt alis lett volna nem ezt kapja, mielőtt vki megkövez. De lehet mostanában nem fog szórakozni senkivel.
2020. jún. 8. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
*Normális
2020. jún. 8. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!