Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van rá esély, hogy egy férfi leszólítson, ami nem kocsma? Úgy értem randi vagy ismerkedés céljából. :) Esetleg örülnék pár példának, ami előfordult veletek.
#11 adom.
Alapból van egy "ez se lesz kíváncsi rám" vagy "úgy is siet valahova" gondolkodás, tapasztalatok által. Szóval alapból úgy indulnak a férfiak, hogy hátrányos helyzetből kell 2 perc alatt felkelteni egy nő érdeklődését, mikor a nő agyban tök máshol jár, vagy siet valahova.
Legtöbb férfi eleinte szerintem probálkozott, ahogy én is, de 100-ból 1-2 nővel lehetett elveszélgetni. Utcán kevesebb az esélye ha jön szemben. Olyan helyen jobb, ahol a nő is kötött helyen van: buszmegáló, pláza, buszon/villamoson.
Aki megmeri szólítani őket, azok másokat is megszólítanak. Lehet hogy több nap több nőt. Persze benne van a pakliban, hogy normális az illető, vagy tök bunkó paraszt.
De azt lekopogom, hogy jellem kirajzolódik, ellentétben az online ismerkedéssel.
Tapasztalat mi ? :)
Marhanagy tapasztalatod lehet...
Szóval még is hol vagy megtalálható, fellelhető? Tudod, ahol láthat bárki is?
Munkahelyen, az utcán kívül? Hová jársz?
De ha semmi más nincs akkor az üzletek is jók...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!