Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legválogatósabb nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legválogatósabb nőknek végül egy incel lesz a végállomás?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 23:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20.

Szerinted ez így nekem jó, vagy ilyesmi? Nagyot tévedsz. Nem egyszerű pattogni a 4 véglet között, mint mánia, depresszió, "incelség" (csak itt) és a nárcisztikusság. Egyszer úgyis beleőrülök :)

2020. jún. 4. 12:47
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Neked ez jó. Élvezed. Most kezdted el az incelkedést, eddig egy normális ember voltál. Nem te vagy incel, hanem szimpatizálsz velük, a normális emberek helyett. Ezt nem valami felsőbb erő végzi, hogy kivel érzel együtt.

Most konkrétan azt mondod, hogy "macskás nő lesz, aki nem hagyja magát megbszni". Ezt nem mondatja veled senki, ez a te fejedben van.

2020. jún. 4. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
25%

22.

Te jó ég, nem kicsit érted félre ezt. Csak azt mondom, általában ez a vége, de engem ez nem zavar, akit ismerek és ilyen, nagyon kedves ember, a cicáit is kedvelem, nekem is lesznek macskáim, szóval én meg macskás bácsi leszek :)

De hogy ez honnan jött neked, mindig ennyire szélsőségesnek látsz mindent, holott nem így van, aki nagyon válogat - bármelyik nem - az általában egyedül marad. Szerintem ez jó? Nem, nem jó. Egyet sem értek ezzel, de általában így szokott végződni és én ezt sajnálom, emiatt én szomorú vagyok.

Én a normális emberekkel lennék, de ők általában bántanak, leinceleztek már akkor is, amikor még nem kellett volna. Persze ettől sem fogok az incelek oldalukra állni, csak néha tűnik úgy. Hosszabb távon úgysem lesz így, mert a szomorúság, a keserűség beszél belőlem, nem más. Nem egyszerű úgy élni, hogy tudod hogy az életed sosem lesz jobb. Ettől bárki bekattanna.

Jó, ezt a "macskás nő lesz, aki nem hagyja magát megbszni" - jó ez nem azért volt, mert így gondolnám, hanem mert zavar az, hogyha egy férfi van egyedül akkor csak valami szörnyszülött lehet, de ha egy nő akkor az rendben van. Miért? Annyira bánt, hogy mindig megkapom itt az incelezést, még normálisabb témák esetén is, sokszor csak mint valami "ütőkártya-érvként" bedobva. És persze ha az se segít, akkor gyorsan leszűzez a másik fél és onnantól hiába mondom bármit melléállnak a többiek is. Mintha ez számítana bármit is.

2020. jún. 4. 13:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi ez az incelezés?
2020. jún. 6. 08:26
 25/27 anonim ***** válasza:
intelt akart írni.
2020. jún. 6. 09:31
 26/27 anonim ***** válasza:
#24 Incel = involuntary celibate, tehát aki azért van egyedül, mert nem néz ki elég jól ahhoz, hogy nője legyen. A nők az ilyen férfiakat lenézik, amint látod a válaszokból.
2020. jún. 6. 09:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem, azoknak egy macska lesz a végállomás...
2020. jún. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!