Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legválogatósabb nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legválogatósabb nőknek végül egy incel lesz a végállomás?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 23:51
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Vagy ne reménykedjek?
2020. jún. 3. 23:54
 2/27 anonim ***** válasza:
99%
Nem. Ezerszer elmondtuk, hogy az egyedüllét übereli az inceleket minden esetben.
2020. jún. 3. 23:54
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne? :D

Nem tudom, mit hiszel, de a nők 99%-a nem kapcsolatfüggő, hogy összejöjjön olyannal, aki nem szimpatikus és vonzó számára.

2020. jún. 3. 23:57
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Miért bsznának ki ennyire magukkal, ha akar macskájuk is lehet?
2020. jún. 3. 23:59
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Testvéremből kiindulva cica, sok cica, rengeteg cica, elképesztően sok cica. De hát jó ez így, a cicáknak is szükségük van gondoskodó gazdikra.

Tényleg Mr.Bean karaktere incelnek számít? (Nem a színész, nyilván)

2020. jún. 4. 00:07
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem hinném. Csak azok a nők válogatnak, akik megtehetik. Nem mindenki van abban a helyzetben, hogy megteheti. Aki viszont igen, az nem fog összejönni egy incellel, mert simán kap számára megfelelő férfit is. Az inceleknek legfeljebb azok a sz.r nők juthatnak, akik nem tehetik meg, hogy válogassanak, és nem akarják az egész életüket teljesen egyedül tölteni.
2020. jún. 4. 00:10
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Engem is elmondtak mindennek, amiért évekig válogattam, de nem érzem úgy, hogy hiába. Egyik napról a másikra összefutottam egy olyan emberrel, akivel megtaláltam azt az életet, amit párban akarok élni. Biztos van, akinek ez nem így alakul, de az az általánosabb, hogy kicsit kell csak ragaszkodni az elképzeléshez és össze fog jönni.
2020. jún. 4. 00:11
 8/27 anonim ***** válasza:
3%

7.

Ez sajnos csak nőknek járható út. Ez most nem gyűlölködés vagy ilyesmi, de tényleg így van, ami nem baj, csak nem árt kiegészíteni a dolgot, semmilyen felhang nélkül, csak tárgyilagosan.

2020. jún. 4. 00:13
 9/27 anonim ***** válasza:
26%
#8 Mármint a JÓ nőknek. Én már több mint 6 éve nem futok össze egyik napról a másikra "a megfelelővel". Vajon miért? Nem t'án az átlag alattiságom miatt?! 😂
2020. jún. 4. 00:16
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Semmiképp sem, az incelek minden energiát elszívnak maguk körül a folyamatos negativitással.
2020. jún. 4. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!