Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor elképzeled a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elképzeled a párod, végállomáson látod őt, vagy induló vonaton? Mi a helyesebb hozzállás?

Figyelt kérdés

Csalódtam a párkapcsolataimban. Megcsaltak, hazudtak nekem, én is hazudtam magamnak, magamban megmagyaráztam dolgokat stb. Nagyon boldog voltam velük, és össze voltam törve nélkülük. Úgy érzem, soha nem kellett semmi más nekem. Amikor velük voltam, elégedett voltam, mást nem is akartam. De úgy érzem, ez kevés, és részben ezért se működött a dolog.

A célom most az, hogy nélkülük tudjak boldog lenni, hogy amikor eljutok oda, hogy legyen valakim, társ legyen az úton, ne "végállomás".

De nem látom világosan, hogyan jutok el a célomig. Gondolatok ezzel kapcsolatban? Mi a helyesebb hozzáállás?

2013. jan. 24. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
az állomáson felszedek egy lányt elindulok vele a vonaton, majd a vonat alá dobom, hogy a következő állomáson ismét felszedhessek egy leánykát :)
2013. jan. 24. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
A szavak elválasztanak. Minden gondolattal távolabb kerülsz a megoldástól.
2013. jan. 24. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Megmutathatjuk az utat, de a végzeted neked kell megtalálnod.
2013. jan. 24. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggőség.

Én sosem voltam olyan boldog, mint most, szingliként.

2013. jan. 24. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Bizonyos szempontból én is, de nem akarok örökké szimgli lenni. A kérdés igazából az, hogy mikor tudod magadról, hogy készen állsz arra, hogy egy komoly, jó kapcsolatba menj bele. Nem is a másik személyről van szó, hanem magadról.
2013. jan. 24. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor tudod, hogy készen állsz, amikor nincsenek félelemeid. Tehát nem félsz attól, hogy mi van ha...blabla.
2013. jan. 24. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát amikor én nem féltem, hogy mi van, akkor volt az, hogy a kapcsolatra vágytam, de a csaj valójában nem jött be, és nem zavart volna, ha nem is jön össze. És langyos volt végül az egész...
2013. jan. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!