Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legválogatósabb nőknek végül egy incel lesz a végállomás?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 23:51
11/27 anonim válasza:
9.
Igen, ezt pedig én felejtettem le.
Az a baj, ha így - akármelyik nem - állítasz fel ilyen megfelelőségi elvárásokat, akkor még annyi esélyed se lesz, mint nélküle. Nem szabad ilyet felállítani, egyedül a kizáró tényezők listáját szabad elkészíteni nekünk, de az se lehet túl hosszú.
12/27 anonim válasza:
10.
A depressziós emberek is, őket mégsem szokás szidni.
A passzív-agresszívek (mindkét nem) pedig aztán főleg, de ők általában mégis kapcsolatban élnek - kicsit furcsa, nem?
13/27 anonim válasza:
Nem. Minden nő inkább egyedül marad, mint hogy összejöjjön egy átlag alatti külsejű és nem különösebben gazdag férfival.
14/27 anonim válasza:
Aki egész életében válogatós volt, majd pont az fog megállapodni valaki olyan mellett, aki a kevéssé válogatósaknak sem kellett, mi? Nem, ne reménykedj. Sajnálom. Inkább javasolnám az incelségből való kilépést, mert igazából ez egy szemlélet, egy világnézet, ami hátráltat, nem egy veled született tulajdonság.
15/27 anonim válasza:
Incel vagy te nem válogatós. :D Olyan bottal se kategória. Csak bemagyarázod magadnak, hogy azért nincs, mert válogatós vagy királylány. :DD
16/27 anonim válasza:
A legválogatósabb nők egyedül fognak maradni. Soha, semmilyen férfi nem lesz elég jó nekik, viszont a probléma idővel önmagát oldja meg, mert 30-35 felett már érdeklődés sem nagyon lesz az ilyen nők iránt. Se jó pasik, se incelek.
17/27 anonim válasza:
16.
De egy csomó kandúr igen. (Kormi, Cirmi, Nyávi és Tappancs)
18/27 anonim válasza:
Mikor még Mordegard voltál, szóltam, hogy hanyagold a Harry Potter-es macskákat. Emlékszel? Utána sokáig csak kettőt említettél.
19/27 anonim válasza:
Mindig elhalványulnak a régi emlékek, főleg ha csak ilyen mellékes dolgokról van szó. De az emlékeztető mindig jól jön.
20/27 anonim válasza:
Nem mellékes, hogy próbálod saját viccként eladni, lehet, sőt biztos én vagyok érzékeny erre. Most játszd az incelt, míg nem jön a mánia vagy a depresszió, és normális leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!