Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legválogatósabb nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legválogatósabb nőknek végül egy incel lesz a végállomás?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 23:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

9.

Igen, ezt pedig én felejtettem le.

Az a baj, ha így - akármelyik nem - állítasz fel ilyen megfelelőségi elvárásokat, akkor még annyi esélyed se lesz, mint nélküle. Nem szabad ilyet felállítani, egyedül a kizáró tényezők listáját szabad elkészíteni nekünk, de az se lehet túl hosszú.

2020. jún. 4. 00:18
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

10.

A depressziós emberek is, őket mégsem szokás szidni.

A passzív-agresszívek (mindkét nem) pedig aztán főleg, de ők általában mégis kapcsolatban élnek - kicsit furcsa, nem?

2020. jún. 4. 00:20
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Minden nő inkább egyedül marad, mint hogy összejöjjön egy átlag alatti külsejű és nem különösebben gazdag férfival.
2020. jún. 4. 07:41
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Aki egész életében válogatós volt, majd pont az fog megállapodni valaki olyan mellett, aki a kevéssé válogatósaknak sem kellett, mi? Nem, ne reménykedj. Sajnálom. Inkább javasolnám az incelségből való kilépést, mert igazából ez egy szemlélet, egy világnézet, ami hátráltat, nem egy veled született tulajdonság.
2020. jún. 4. 07:42
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Incel vagy te nem válogatós. :D Olyan bottal se kategória. Csak bemagyarázod magadnak, hogy azért nincs, mert válogatós vagy királylány. :DD
2020. jún. 4. 08:17
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
A legválogatósabb nők egyedül fognak maradni. Soha, semmilyen férfi nem lesz elég jó nekik, viszont a probléma idővel önmagát oldja meg, mert 30-35 felett már érdeklődés sem nagyon lesz az ilyen nők iránt. Se jó pasik, se incelek.
2020. jún. 4. 08:25
 17/27 anonim ***** válasza:
45%

16.

De egy csomó kandúr igen. (Kormi, Cirmi, Nyávi és Tappancs)

2020. jún. 4. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
Mikor még Mordegard voltál, szóltam, hogy hanyagold a Harry Potter-es macskákat. Emlékszel? Utána sokáig csak kettőt említettél.
2020. jún. 4. 12:38
 19/27 anonim ***** válasza:

Mindig elhalványulnak a régi emlékek, főleg ha csak ilyen mellékes dolgokról van szó. De az emlékeztető mindig jól jön.

2020. jún. 4. 12:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem mellékes, hogy próbálod saját viccként eladni, lehet, sőt biztos én vagyok érzékeny erre. Most játszd az incelt, míg nem jön a mánia vagy a depresszió, és normális leszel.
2020. jún. 4. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!