Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az incel?

Figyelt kérdés

Rengetegen szidják itt kérdésekben vagy válaszokban az "inceleket". De kik azok az incelek, és miért kell szidni őket?

Én kb. úgy értelmeztem, hogy a nőknél régóta sikertelen férfiakat jellemzik így. Ez helytálló? Ha nekem nincs barátnőm, és még nem is volt, akkor én incelnek számítok, és le kell nézni?

Tehát kik az incelek, és miért nézik le őket?

2020. jún. 3. 23:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

10.

Igen. A női incelek általában női magazinok fórumain gyülekeznek, és nagyon szűk kört alkotnak. De ott is megvannak a hülye elméletek, a "gonosz férfiak" károgás, a cica-sereg tartása, és a bénán "pasizás" ("Én ránéztem, de nem történt semmi") stb.

Testvérem pl. női incel lehetne, de ő messziről leszarja az egész témát, a cica-sereg viszont igaz rá is. De nem baj, én is szeretem a cicákat. Ha nem itt élnék, ahol, akkor lenne macskám.

2020. jún. 3. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
#10 az incel női változata a femcel, azt hiszem. :D
2020. jún. 3. 23:23
 13/23 anonim ***** válasza:
43%
#8: Igen, korrekt. Egyesek vitakultúrájában a mindentfelülmúlógyőzelem része, hogy odavágnak egy szót és örülnek maguknak.
2020. jún. 3. 23:26
 14/23 anonim ***** válasza:
45%

12.

És tényleg van ilyen :D Atyavilág. A mai újdonság (+ hogy az S3RL-nek van friendzone-os száma ami tisztára lehetne valami incel induló)

2020. jún. 3. 23:31
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Nőgyűlölő férfiak akik dühösek, mert nem jön össze velük senki.
2020. jún. 3. 23:58
 16/23 anonim ***** válasza:
88%

Incelnek soha nem azt mondták, aki otthon sír, hogy nincs párja, hanem aki emiatt utálja a nőket. Ott van az az ideges ellentétes érzés, hogy nagyon akar bszni, de utálja a nőket.

Incel az, akivel nem akarnak dugni, de ez ritkán van a külseje miatt, főleg a belseje az, ami rohad.

2020. jún. 3. 23:58
 17/23 anonim ***** válasza:
5%

16.

"Ritkán van a külseje miatt" - hááááát, azért ez így nem teljesen igaz, a legtöbb incel ronda, nagyon is. Csak míg a sima ronda tudomásul veszi, hogy az, az incelek háborognak ellene.

2020. jún. 4. 00:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az incel szó az "INvoluntarily CELibate" rövidítése, ami magyarul önkéntelen cölibátust jelent. Vagyis minden olyan férfi (és nő is) ide sorolható, aki szeretne párkapcsolatot, de valamiért nem jön össze neki.

Sokan viszont szitokszóként használják, ráadásul teljesen helytelenül. Egyfajta ellenséget kreálnak így, akiket aztán lehet ütni-vágni és okolni a saját sikertelenségük miatt, miközben épp az a legfőbb vádjuk az incelekkel szemben, hogy másokat okolnak a saját sikertelenségükért. Kissé ironikus, de láttunk már furcsább dolgokat is.:) Hasonlóan helytelenül használja a köznyelv pl. a pszichopata jelzőt. Ezt is sokan egymáshoz vágják, közben nincsenek tisztában a szó valódi jelentésével.

2020. jún. 4. 00:07
 19/23 anonim ***** válasza:
29%

A rasszista szót is helytelenül használják, általában szinonimaként a fajgyűlölőre, holott a kettő nem ugyanaz.

Szintén rosszul használják a skizofrén szót is.

2020. jún. 4. 00:10
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
#19: Igaz. Viszont közös ezekben, hogy mindegyiket degradáló értelemben használják.
2020. jún. 4. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!