Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogy mondhat olyat hogy "Mi a francot csinálna egy autóval?"
"Eljárna vele bevásárolni a Tescoba?" - mondta röhögve
Ez azért elég megdöbbentő megnyilvánulás volt. 40 éves, sportos, jó pasi. Intelligensnek is látszott. Úgy tűnt csak azért jár biciklivel az edzőterembe mert nyár van.
Ezek szerint nem. Szóval fura.
Én egy olyan faluban élek, ahol elég gyatra a tömegközlekedés, a falubeli boltokban drága a kaja, élelmiszer házhozszállítás nincs, szóval ja, emiatt mondhatni én még wc-re is autóval járok.
Viszont ha pl Budapesten élnék, ahol van 10 percenként busz, villamos és metró is, akkor biztos nem tartanék fenn egy autót sem. Ha pedig olyan helyzetbe kerülnék, hogy jól jönne egy autó, akkor aznapra, vagy arra a néhány napra bérelnék. 6.000 forint/naptól már egész normálisakat kapni, így ebben az esetben nem lenne értelme nekem autót fenntartani.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!