Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg srác miért csak annyit keres, hogy 1-2 hetente megdugja a lányt?
Én is botlottam már bele 2 ilyenbe is, egyelőre a mostani srác kivételnek tűnik, de pl. a nővérem meg több barátnőm is ezzel szenved.
Szép és csinos lánynak tartanak, sokat törődök a külsőmmel, a személyiségemmel sem érzem úgy, hogy gondok lennének. Nyilván nem vagyok tökéletes, de összességében értem. Az elvárásaim sem óriásiak egyáltalán.
Akikre gondolok, ők is csinosak, értelmesek, aranyos, törődő lányok, tényleg semmi komoly baj nincs velük.
És mégis csomószor az a tapasztalat, hogy a legtöbb srác abszolút csak a szexre megy, anélkül, hogy egy szót is váltottunk volna, már alapból ezzel indít, vagy pedig pár hét után derül ki, hogy semmilyen közös programra nem vevő, neki csak annyi a "randi", hogy valamelyikünknél szexelünk... És azt is csak ritkán, tehát még igazából szexre sem jók.
Mindegyikünk normális, helyes srácokkal szokott ismerkedni, nyilván persze az ízlésünk különböző, de nem ilyen Calvin Klein modellekről van szó, és nem is ezek a tipikus nőcsábászok.
Tényleg akkora elvárás manapság, hogy valakit felvállalj, és közös élményeitek legyenek?
Ha ezzel a sráccal is rosszul fog alakulni, akkor már tényleg nagyon tanácstalan leszek.
24L
12: Ez rám pont nem igaz, amit írsz, mert külsőre sem vagyok átlagos, és rengetegen dicsérik a stilusomat is, és a személyiségemet is folyton fejlesztem számomra nagyon fontos az önismeret, és a múltból is mindig próbáltam tanulni, az érdeklődési köröm is sokszínű.
A fordítottja viszont gyakran előfordul... Én nagyon érdeklődő típus vagyok, és szeretek megosztani aprosagokat is, de mindig azt tapasztalom, hogy a legtöbb srác nem szeret mesélni magáról. Még a fiú barátaim is csak több év ismeretség után nyíltak meg igazán. Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni.
Amúgy meg ha valaki úgy gondolja, hogy a jóképűek mind csajozósak, akkor ilyen alapon minek jöjjek össze egy csúnyább sráccal, hiszen csak azért nem lép le, mert nincs lehetősége... :D
Akikkel eddig randiztam/jártam, egy sem volt ilyen. Volt pár barátnőjuk/rövidebb próbálkozásuk, de ennyi, és ez teljesen normális.
Van egyébként egy olyan srác ismerősöm, akivel anno ismerkedésnek indult, és az a furcsa, hogy semmi bajom a sráccal, jóképű is, rendes is, okos, stb, csak valahogy nem illenenk egyáltalán, nem mozgat meg bennem semmit.
Az már alapból zavarna, hogy Pest külső részén lakik, ráadásul az anyukájaval és a nagymamájaval. Ha lennének lakotarsai /barátai, az úgy oké lenne, de én úgy már nem szívesen randiznek, hogy ott hallgatozik a család. Erről nem tehet, és én egyébként is egyedül lakom, szóval nálam megoldhato, de amúgy meg szeretem, ha azért nem csak nálam vagyunk.
Meg ő valahogy sokkal visszafogottabb srác, és ez már az étel ízlésunkben is megmutatkozik. Ő nem szeret új dolgokat kipróbálni, kicsit otthonülős is hozzám képest,bár túrázni szoktak menni, de az meg ritkábban van, félénkebb is nálam kicsit.
Szóval ilyesmikre gondolok.
Akivel most ismerkedem, ő eddig nagyon hasonlónak tűnik hozzám.
"Ha lennének lakotarsai /barátai, az úgy oké lenne, de én úgy már nem szívesen randiznek, hogy ott hallgatozik a család."
Téged sem az eszedért szeretnek, az biztos. Mondjuk a többi kommented alapján is bőven gyanús volt, hogy egy beképzelt, buta, sznob liba vagy, de mostmár bizonyítást nyert. Nem csodálom, hogy csak lefeküdni akarnak veled, de nekem arra se kellenél. 30F
Nem tudom, ebben mi a beképzeltség. Én úgy nem szeretek pl. szexelni, hogy ott van mindenki. Tudom, milyen, mert egyik exem családjánal voltunk néha, és konkrétan csak a földön tudtunk, mert nyikorgott az ágy is.
Nyilván erről senki nem tehet, meg eddig amúgy is egyetemista volt, de én már olyan embert keresek, aki kicsit más életszakaszban van már, és volt már lehetősége külön költözni. Ha meg együtt laksz 1-2 emberrel, az már nem megfizethetetlen.
Semmi, csak nehezen lenne megoldható, mert neki a belvárosból nagyon sok idő hazajutni, és alapból ritkán járt csak be, illetve most már bejár a munka miatt, de ott 6-kor végez, és sokat segít a családjának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!