Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a srác akit rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a srác akit rengeteg sérelem ért és emiatt érzékeny mondhatni bizonyos téren lelki sérült is az forduljon fel?

Figyelt kérdés
Hisz mindene nő megismerés nélkül menekül, meg leírja az ilyen emebereket.
2016. jún. 16. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2016. jún. 16. 23:29
 2/10 cukilányka 0.0 ***** válasza:
91%

Mindenki tud változtatni az életén. :)

20L

2016. jún. 16. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jún. 16. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
milyen fokú lelki sérülés? a sorozat gyilkosok is lelki sérültek meg a rendmániások is
2016. jún. 16. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell felfordulni sehova.

Szedje össze magát!

2016. jún. 16. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki lelki sérült, az szakemberhez forduljon, ne "fel", mert az még esetleg segít is.
2016. jún. 17. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt Te csak hiszed.

3 típusú orvos van

1.Amelyik le akar húzni. Elkér alkalmanként 10 rongyot majd felír valami béna gyógyszert...

2.Amelyik halálra unja magát amíg téged hallgat

3.Amelyik ezobaromságokkal magyaráz mindent...

2016. jún. 17. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ismerkedem egy ilyen férfival. Durva hangulat ingadozásai vannak, kevert személyiség zavarral, túlérzékeny.

Egyszer lelkizik, majdnem szerelmet vall, órákig mesél, utána úgy tesz, mintha vadidegenek lennénk, közömbös.

Nem menekülök előle, de alkalmatlan párkapcsolatra. Meg akarom ismerni, azon vagyok.Ő maga az, aki azt se tudja, mit akar. Egyszer akar engem, egyszer ellök, egyszer nem tudja. Közhelyeket félre téve nem vagyunk szex kapcsolatban, érdekviszonyban, nem áll közénk semmi, csak ez, hogy ő ilyen, falat húz maga köré, amit nekem le kellene döntenem. Legyek erős, mert ő nem lesz az, tartsak ki, még ha ha vállalnom is kell, hogy végül mindent megbán és menekülni fog elôlem, amikor már megszerettem. :/

2016. jún. 17. 00:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonló ember vagyok, de már volt párkapcsolatom (igen hosszú ráadásul) és tudom, hogy tudok működni egy ilyen helyzetben.

Szerintem nem felfordulni kell, hanem valami mást csinálni (csak fogalmam sincs, hogy mit).

7: Az ezóssal még nem találkoztam, de kiegészíteném a listádat:

- Aki nem akar lehúzni, de felír hasraütésszerűen egy gyógyszert, ami vagy használ, vagy nem. Ha nem (ami az esetek 90%-a), akkor felír egy újat hasra.

A többivel én is találkoztam. Sőt, a béna gyógyszer az én esetemben majdnem az életembe került.

2016. jún. 17. 07:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as! Elég érdekes, amit meséltél, velem nemrég szakított a párom majdnem fél év után és hát ő is eléggé összetett személyiség volt. Amikor együtt voltunk, akkor nagyon kedves, törődő, odafigyelő volt, aztán volt, hogy öt napig nem keresett, el kellett bújnia egy hétre a világ elől. Nekem ezt elég nehéz volt elfogadni, folyton aggódtam érte, mert ő is mondott olyat, hogy egy kis fal mögül nézi a világot és várja, hogy megnyílhasson nekem. Aztán valami nagyon elromlott és két hete szakított velem. Még most is nagyon hiányzik és nagyon nehéz ezen túltennem magam. Pedig ő mondta még az elején, hogy nála kevés bonyolultabb ember van a világon. Hát én sem vagyok könnyű eset, de ezek után rajta már nem is tudok kiigazodni.
2016. jún. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!