Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a srác akit rengeteg sérelem ért és emiatt érzékeny mondhatni bizonyos téren lelki sérült is az forduljon fel?
Mindenki tud változtatni az életén. :)
20L
Nem kell felfordulni sehova.
Szedje össze magát!
Azt Te csak hiszed.
3 típusú orvos van
1.Amelyik le akar húzni. Elkér alkalmanként 10 rongyot majd felír valami béna gyógyszert...
2.Amelyik halálra unja magát amíg téged hallgat
3.Amelyik ezobaromságokkal magyaráz mindent...
Ismerkedem egy ilyen férfival. Durva hangulat ingadozásai vannak, kevert személyiség zavarral, túlérzékeny.
Egyszer lelkizik, majdnem szerelmet vall, órákig mesél, utána úgy tesz, mintha vadidegenek lennénk, közömbös.
Nem menekülök előle, de alkalmatlan párkapcsolatra. Meg akarom ismerni, azon vagyok.Ő maga az, aki azt se tudja, mit akar. Egyszer akar engem, egyszer ellök, egyszer nem tudja. Közhelyeket félre téve nem vagyunk szex kapcsolatban, érdekviszonyban, nem áll közénk semmi, csak ez, hogy ő ilyen, falat húz maga köré, amit nekem le kellene döntenem. Legyek erős, mert ő nem lesz az, tartsak ki, még ha ha vállalnom is kell, hogy végül mindent megbán és menekülni fog elôlem, amikor már megszerettem. :/
Én is hasonló ember vagyok, de már volt párkapcsolatom (igen hosszú ráadásul) és tudom, hogy tudok működni egy ilyen helyzetben.
Szerintem nem felfordulni kell, hanem valami mást csinálni (csak fogalmam sincs, hogy mit).
7: Az ezóssal még nem találkoztam, de kiegészíteném a listádat:
- Aki nem akar lehúzni, de felír hasraütésszerűen egy gyógyszert, ami vagy használ, vagy nem. Ha nem (ami az esetek 90%-a), akkor felír egy újat hasra.
A többivel én is találkoztam. Sőt, a béna gyógyszer az én esetemben majdnem az életembe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!