Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek itt nem számít a pénz, soha. Mindig leírják, hogy nem érdekli. Mégis miért akkor mind olyan férfival van együtt, aki tehetős mérnök vagy a pasas családja gazdag vállalkozók?
Ez a Gyk még mindig vicces, visszaolvasva azt látom, hogy a kommentem (nem mintha érdekelne) 0% ra lett értékelve, holott csak tényeket írtam le :D
Lehet az volt a gond, hogy nem a kérdésre reagáltam, akkor most megteszem. Jómagam is mérnök vagyok, programozó, saját normális egzisztenciával, és sportos alkattal (még mielőtt valaki a sztereotíp, kólán és pizzán hízlalódott dagadt disznóra gondolna), sajnos én nem tapasztaltam, hogy szétszednének a nő, inkább pont az ellenkezőjét, hogy levegőnek vagyok nézve. De aztán lehet, hogy szimplán én csinálok valamit rosszul, habár ismerőseim körében (elsősorban srácokra értem) is hasonló a tendencia.
Mondom kérdező, túl szép nőket akarsz magadnak.
Ha szoktál járkálni gyalog az utcán, városban, azért majd néha nézz szét, hogy lehet találni helyes, csinos, átlagosan szép nőket is viszonylag átlagos férfiak mellett. Egy bizonyos szépség felett már általában kell az egzisztencia is (kivéve ha nagyon-nagyon szerencsés voltál egyszer), de girl-next-door típusú nőket jó értelemben vett átlagemberként is fel lehet szedni.
Gyári melósok házasok meg van nőjük! Itt az agyaddal van a baj!
N27
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Most nézem, hogy itt nem számít a pénz, de ha valaki máshogy kérdezi, tesz fel kérdést, akkor már hirtelen többen leírják h igenis számít a fizetés. Ez a gyk a hazugságok melegágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!