Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek itt nem számít a pénz, soha. Mindig leírják, hogy nem érdekli. Mégis miért akkor mind olyan férfival van együtt, aki tehetős mérnök vagy a pasas családja gazdag vállalkozók?
Minek kérdezed ezt meg, mikor pontosan tudod a választ?
Nem írják le, mert még itt, egy netes troll oldalon, névtelenül, ismeretlenül is égő lenne bevallaniuk, hogy pénzéhes, utolsó, büdös, CENZÚRÁZVA.
Vagy gondolod kéne nekik egy bölcsész diplomás, minimálbérért őrködő, 30 centis pélójú, Rájen Goszling hasonmás? Fenét!
Mikor pályakezdő voltam nettó 160-at kerestem, a barátnőm pedig 270 körül. Nekem VW Golf III-as kocsim volt, ő az édesapjától kapott egy akkor 3 éves A3-as Audit, ő márkás ruhákat hordott én pedig többnyire kínai üzletekből öltöztem költségcsökkentés végett, azóta eltelt 8 év és a fizetésem 3x nagyobb mint az övé mert céltudatos voltam és szorgalmas.
A nőknek határozottság kell és intelligencia nem pedig pénz, bár az előbbi két tulajdonság magával hozza a pénzt is. Hogyha azt hiszed azért nincs nőd mert nincs pénzed akkor kezdj el gondolkodni és tenni érte, hogy legyen.
F 32, lehet lepontozni nyugodtan
14.-re.
Mert ciki lenne, még anoním módon is. Mint amikor egy névtelen tesztnél megkérdik, hogy mekkora a farkad. naná, hogy 19...izé...25 centi!!!
Netto 700at keresek es egyedul vagyok, te kepzelet vilagban elsz vagy goldiggerekre palyazol.
A vilag sokkal komplexebb, konnyu is volna az elet ha csak penz kellene...
"Egy gyári munkásra úgy néznek mint egy patkányra"
Hát nem tudom, nálunk a gyárban minden héten összejön valaki valakivel gyáron belül. Azonos szinten mindenki könnyen megtalálja a párját, lehet te is túl válogatós vagy és nem állnál össze egy kasszás csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!