Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él ez a buta sztereotípia a nőkben, hogy a tehetős 40 es pasi majd jól fog kinézni 40 felett, a segédmunkás meg nagypapinak fog kinézni? Nem ezt látom az ismerősök körében.
Szerintem ez genetika.
Férjem villanyszerelő, 15 évet simán letagadhat, tán 20-at is. Barátnőm férje ugyanilyen munkakörben 50 évesen egy kriplinek néz ki kb., 70 éves apókának.
Kézről meg annyit, hogy adószakértő létemre csúnyább a kezem, mint egy konyhalánynak (ekcéma, hólyagok, kifakadnak, kiszárad, rendbehozza a kenőcs, kezdődik előlről).
A ferjem 40 feletti, tehetos es tokjo pasi azert mert nem hagytam elhizni anikor elkezdett hizni vettunk gepeket es itthon edz. Ez ily nagyon egyszeru,plusz genetika. Vannak fiatalos segedmunkasok es 100 evesnek kinezo milliomosok, es egyenfuggo.
A ferjem pl hasznal arclemosot, kremet, szemranckret, es az osszeset utalja merthogy klasszik pasi es ot es nem erdekli. Nyilvan nem ettol nez ki jol, de rengeteget szamit az arcapolas:-)Ez egy rezsim nalunk, mostmar egesz jol megszokta igy 8 ev utan;-))))
Na, én meg párszáz forintos gyógyszertári krémet használok, és 51 létemre 35-nek néznek.
Nem a nyalizós ismerősök, dokinál is, ahol még a kartoték rendszer is megvan, az 1979. után születettek kartonjaiban kezd kotorászni az asszisztens. (Egy ráncom sincs).
Hogy mennyinek nézel ki, arcberendezéstől függ főleg.
A bőr minősége, a ráncok persze sokat számítanak.
Az idő előtti bőröregedés 80%-át a nap okozza. Napozás, szoli, de az is, ha csak öt percre kimész a napra, míg elszaladsz a boltba.
El kell hagyni a cigit, a cukrot. A víz fontos, de ehhez hozzá kell számolni, hogy az x liter vízhez mi mást csinálsz, ami azt kilövi. Nem sokat ér 2 liter víz, ha kávé, tea, alkohol kihajtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!