Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek itt nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek itt nem számít a pénz, soha. Mindig leírják, hogy nem érdekli. Mégis miért akkor mind olyan férfival van együtt, aki tehetős mérnök vagy a pasas családja gazdag vállalkozók?

Figyelt kérdés
Ma is volt kérdés, leírták 5 ből 4 nők, hogy nem számít a pénz. Az egyik írta, hogy a párja egyszerű informatikus, másiknak egyszerű jogász, 3. meg 4. h gazdag családból jött a férj. De valahogy mégsem számít a pénz, de mégis mindig ott van a pénz pont azoknál a nőknél, akik leírják, hogy ennyire meg annyira nem fontos. Ellentmondanak 1 mondaton belül is maguknak.
2020. jún. 1. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Mind!
2020. jún. 1. 20:23
 22/61 anonim ***** válasza:
92%
Márpedig sok hasonló kérdésnél leírtuk, hogy nem a pénz számít. A lényeg, hogy tudja eltartani magát átlag színvonalon, tudja fizetni a számláti. Illetve én egyik korábbi kérdésnél írtam, hogy annyiban számít a pénz, hogy ha a kapcsolatunk komolyra fordul és gyermeket vállalunk, igenis legyen annyira stabil az egzisztenciája, hogy az én ideiglenesen, részben kieső jövedelmem ellenére tudjon megélni a család. És igen, ebből a szempontból nem mindegy, hogy az illető nettó 150-et, vagy 350-et keres.
2020. jún. 1. 20:29
 23/61 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem el hogy minden napra jut egy újabb picsogi, aki nem fogja fel hogy a fejével vannak igen nagy gondok..nem a pénztárcájával. Vagy nem veszi észre hogy a p.csa nőkön kívül esetleg vannak masok is.
2020. jún. 1. 20:29
 24/61 anonim ***** válasza:
7%

"hogy ha a kapcsolatunk komolyra fordul és gyermeket vállalunk, igenis legyen annyira stabil az egzisztenciája, hogy az én ideiglenesen, részben kieső jövedelmem ellenére tudjon megélni a család"

Ezzel majd akkor kellene jönni, mikor bejön a majd és a ha. De az alatt a 2-5 év alatt, míg erre sor kerül, lehet is ennyit fejlődni karrierben annak akinek nem büdös a munka. De amúgy azt is lehet, ha nektek sem büdös a munka, felépíteni közösen a dolgokat és letenni valamit az asztalra.

Az én nem vagyok cseléd, csinálj magadnak, verd ki, ott nincsen ha majd szülsz, ha majd család... kár is ezzel érvelni ismerkedés kontextusában.

2020. jún. 1. 20:38
 25/61 anonim ***** válasza:

Mert nagyon is működik ez, itt is:

https://www.youtube.com/watch?v=jM-CDKO4EOM

2020. jún. 1. 20:39
 26/61 anonim ***** válasza:
80%
Senki nem irta hogy a nők nem akarnak valamit letenni az asztalra, de igenis egy vagy tobb gyerek elegge megtori a karriert, es anyagilag hatanyba kerulsz egy ferfihez kepest arra az idore. Nem varok millokat a páromtól de azt igen hogy ha en a gyerekünk miatt hatranyba kerülök ne rója már fel, es ne hőzöngjon hogy neki többet kell beletenni. Ennyi. Ennyi erővel amit mondotok kb egy munkasnak sincs parja vagy mi?? Ha meg derogal hogy nem luxusvivienn jut akkor te kerdezo sem.vagy kulonb az aranyasoknak, ugyanolyan felszines vagy.
2020. jún. 1. 20:44
 27/61 A kérdező kommentje:
Én csak egy valamiből indulok ki. Nem is annyira régen, 4 éve volt egy barátnőm (3 éve elhagyott). Én már akkor is köztisztviselő voltam. 22 éves volt, a fenekén a tojáshéj. Gépészmérnökként végzett, és máris junior programban egy gépipari cégbe bekerült. Ugye csinos, szép arcú lány volt, napi 10-15 munkás írogatott neki, de mindig jöttek újak. Egyszer szóba került, hogy a 40 éves műszakvezető LAjos sem bírja, nehogy a random szalagos melósok, hogy dirigaljon neki 22 évesen. Márpedig ő a főnök, ő mondja meg mit és hogyan gyártsanak le és nincs az az Isten, hogy ő egy gyári melóssal összejöjjön. Ott volt a két hasonló végzettségű barátnője és mind igenezték ezt. Engem eleinte elfogadott, mert művelt, diplomás vagyok. De ahogy 1 év után gyakornoki után átkerült más besorolásba és a fizetése is bruttó 100 ezerrel több lett (az enyém meg vegetált, köszönhetően állam bácsinak, aki 3 évente lök nekik borravalót), úgy kezdett el engem is lenézni, majd el is hagyott és egy cégvezető helyetessel jött össze (milliós bér). Azóta is dúl a love a képek szerint. A barátnői sem nagyon adták alább, egyiknek vezető autókereskedő a párja, másiknak egy kisváros polgármestere. Plusz ha átnézek szembe, onnan ahol dolgozom, és szemben van egy óvoda és R-s rendszámú Vitarával vagy új Ford focussal, vagy új Toyota corollával járnak dolgozni, akkor felvetődik, hogy biztos nem az óvónői bérből vették (hacsak nem sok évre hitelre), hiszen mindegyik mögött egy vállalkozó férj áll 10 ből 9 szer.
2020. jún. 1. 20:51
 28/61 anonim ***** válasza:
25%
#26. Csak ezzel az érvrendszerrel azt sugalljátok, hogy "olyan férfit keresek, aki alá akár most odaszülhetek". Előre vagytok szaladva és amúgy sem a villába, medencébe, ferráriba szültök, hanem kapcsolatba. Azt meg fel kellene előbb építeni. Persze ha ennek kötelező eleme a villa, medence, Ferrari, azt is fel lehet közösen építeni. Ha ehhez nincs kedvetek, persze le lehet venni a polcról a készet, csak van, hogy pofára esés az ára. Akkor nem kell sirdogálni majd vagy akár meglepődni.
2020. jún. 1. 20:54
 29/61 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó ki beszélt itt villáról és medencéről? Se én (én hoztam fel a gyerek témát) se a másik válaszoló nem említett ilyesmit.
2020. jún. 1. 20:57
 30/61 anonim ***** válasza:

26.

Miért tekintik ennyien már-már kötelezőnek a gyerekvállalást? Nem mindenki szeretne, legyen az férfi vagy nő. Elég sokat ismerek. Persze nem említik csak szűk körben vagy négyszemközt, mert a társadalom azonnal támadóan reagál, rinyálnak az adott ember szülei, őrjöngenek a fiatal szülők, hogy milyen dolog ez, elítél a kormány, és "az utca embere" is rossz véleménnyel lesz róla, ezért a hallgatás.

Sokan viszont úgy kezelik, mintha "kellene" vagy még rosszabb kötelező lenne. Nem az. A kormány hupákolása meg a nyugdíjasok nyavalygása ellenére sem.

2020. jún. 1. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!