Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg olyan 30 ev körüli nők,akiknek nincs
facebukjuk,s nem is vagynak rá?
Olyanba nyúlsz, ami nem létezik :) Ezeknek a feltűnési viszketegség az élete, ha nincs legalább facebook, akkor nem is létezik másnak.
2020. jún. 1. 00:28
Bizonyára sokkal több ilyen nő létezik azok között, akik nem olvasnak Gyakorikérdéseket sem.
2020. jún. 1. 00:36
Nekem csak Instám, Snapchatem és Tiktokom van. A Facebook már túl 2019 nekem, lejárt lemez... Swag yolo meg minden!
Na pusszancs!
Wikcsikeh wótam oszt csőőőő
2020. jún. 1. 00:38
4/15 A kérdező kommentje:
Nem is azt kerdeztem ,hogy itt van e olyan nő!
Egyszerűen a mai trend ugy latom ezen alapúl!
Nekem van facebook-om, és ott olvasok híreket. De ismerősi szempontból főleg az idősebbek posztolgatnak.
Ettől függetlenül rá vagyok folyamat cuppanva, mert instán meme-eken nevetek.
2020. jún. 1. 01:36
Soha nem volt semmi szoci/kapcsolattartó oldalam. Aki akar az elér telefonon. 33/n
2020. jún. 1. 06:00
Sosem értettem ezt a dolgot, nem csak az a két véglet létezik, hogy valaki abszolút elzárkózik a modern technológia elől és még okostelefonja sincs, könyveket olvas és tűzön főzi magának a levest, vagy használ közösségi oldalakat és azt is kiírja, ha épp sz#rni megy. Lehet értelmesen is használni a facebookot és bármi mást is, senkinek nem kötelező kipakolni a magánéletét és egész nap ott lógni.
2020. jún. 1. 08:01
Ezek a közösségi hálózatok kicsit olyanok, mint a drog. Rákapsz és függő leszel. Mert a legtöbb ember szeretne egyedi lenni, szeretné ha fontos része lenne a társadalomnak. Ezzel szemben az emberek 99%-a teljesen szürke, hétköznapi átlagember. A közösségi hálózatok viszont megadják annak az illúzióját, hogy számítasz másoknak. Felköszöntenek névnapkor, szülinapkor (mert a rendszer figyelmezteti őket, egyébként azt se tudnák, hogy mikor van), örülnek az örömödnek, osztoznak a bánatodon, de ezek nagy része csak udvariaskodás, álszent reakció. A fiatal nők pedig kiemelten haszonélvezői ennek a rendszernek, mivel nem csak a közvetlen környezetüktől kapják a bókokat, hanem az ismerősök ismerőseinek ismerőseitől is, amitől többnek, jobbnak érezhetik magukat.
Nagyon kevés ember van, aki ezt el tudja engedni és okosan tudja használni ezeket a platformokat. Mert igenis lehet okosan is használni, csak meg kellene tanulni.
2020. jún. 1. 10:34
#8 szerintem pedig pont, hogy kevesebben vannak azok, akik kb személyes fanpage-ként használják ezeket az oldalakat. Nem valami ultraértelmiségi társaságban mozgok, hanem tök átlagos emberek között, fiatal nőként többnyire fiatal nők az ismerőseim és sem instán, sem facebookon nem látok pucsító, percenként posztoló embereket. Az ismerőseim nagy része csak időnként oszt meg "közérdekű" dolgokat (ilyen-olyan programra meghívás, eljegyezték, elveszett a kiskutya, megszületett a gyerek/unoka). Egyedül a primitív, alja, és/vagy kisebbségi ismerőseim töltögettek fel minden sz#rt, ezért gyorsan ki is kapcsoltam a követésüket, mert nem voltam kíváncsi rá. Normális ember felteszi magának azt a kérdést, hogy "erre mégis ki kíváncsi?", mielőtt posztol valamit.
2020. jún. 1. 11:34
#9: A legtöbben valóban nem annyira direktek, hogy bikinis, csücsörítős képet tegyenek ki, de azért ha az átlag fiatal és középkorú nők profilját megnézed, kevésbé feltűnően ugyan, de oda vannak csempészve azok a figyelemfelkeltő képek. Persze ezek tipikusan olyan képek, amire aztán a nők azt mondják, hogy "de nem is azért lettek kirakva...", viszont utólag kiderül, hogy mégis. Gyakorlatilag ma rengeteg nő így "jelez".
2020. jún. 1. 12:31
További kérdések: