Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha megsértődök egy cset beszélgetésen?
Már több, mit 2 hónapja beszélünk egy sráccal + néha videótelefon, de találkozni nem tudtunk eddig, mert külföldön ragadt.
Úgy volt, hogy pénteken jön haza.
A mai beszélgetésünk viszont elég fura volt.
Reggel fél 7 körül válaszoltam az előző esti üzenetére, és délután 2-kor válaszolt, hogy csütörtökön is raerek-e.
Még kérdeztem, hogy nem úgy volt, hogy pénteken jön? Erre írta, hogy szerdán.
Nem is ez a baj, csak sokszor van ilyen, hogy nem mond el dolgokat, csak ha kerdezgetem, és meglepodtem ezen, és kérdeztem, hogy hogyhogy?
Erre bevagja, hogy repülővel... (Ki nem találtam volna...)
Erre nem válaszoltam semmit
Utána kérdezi, hogy mit csináltam ma, erre küldtem egy rajzot, amit csináltam, meg hogy jó lesz a csütörtök, és erre még ennyit írt: Délután?
Hát mondom jó és erre még küld egy smiley - t: :-)
Csak szerintem egy tapló? Alapból tökre nem ilyen, bár alapból is szűkszavú, de ez most fura volt kicsit
Vagy csak én reagálom túl?
Lehet, hogy rossz napja volt, te miért nem kérdeztél vissza?
Ha jól értelmeztem még csak randiztok, nem vagy vele kapcsolatban, ezért nem köteles beszámolni neked mindenről azonnal. Lehet hogy pakol, intézi a dolgait hogy hazajöhessen, stresszes. Nem kéne ezen megsértődni.
Én se értem hogy mi a probléma. Ha az életben nem találkoztál vele, akkor minek kéred számon?
Az ilyenekből lesz az elsárkányosodott kisbarátnő... Jó úton jársz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!