Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként zavarna ha a férfiról megtudod nem vezet autót egy trauma miatt?
Balesetben 3-an haltak meg mellette és ezért soha többé nem akar vezetni, mert olyan szinten traumatizálta a dolog.
El tudnád fogadni ha amúgy vonzódsz hozzá vagy inkább keresnél kevésbé problémás férfit?
De miért ne tudnál rá számítani? A traumákat nem feldolgozza az ember, nem "meggyógyul", hanem megtanul vele élni.
Attól még ott tud lenni veled, ha baj van.
Teljesen el tudnám fogadni.
(Feltéve, hogy nem adja elő a hattyúk halálát a tömegközlekedés láttán. Volt ilyen pasim, soha többé.)
Nekem is volt balesetem, azóta nem vezetek, férjem elfogadta.
Szerintem meg helyes döntés, ha valaki nem ül a volán mögé addig amíg nem biztos önmagában vagy retteg, esetleg nem tud úgy a forgalomra figyelni ahogy kellene. Ez nem lelki betegség, egyszerűen felelős döntés, amivel a többi közlekedőt is védi.
Inkább megyek busszal, mint hogy balesetet okozzak vagy elüssek valakit.
Nem zavarna. Ha még utasként sem ülne kocsiba, az már zavarna. Persze mélyen azt is megérteném, csak az már valóban megnehezítené az életvitelt.
Azért az teljesen más, hogy balesetben maga az ember sérül meg, vagy valaki miatt meghal más ember. Ráadásul másik három! ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!