Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként zavarna ha a férfiról megtudod nem vezet autót egy trauma miatt?
Balesetben 3-an haltak meg mellette és ezért soha többé nem akar vezetni, mert olyan szinten traumatizálta a dolog.
El tudnád fogadni ha amúgy vonzódsz hozzá vagy inkább keresnél kevésbé problémás férfit?
Semmi baj, nekem van jogsim.
23l
El tudnám fogadni. Viszont nehéz életünk lenne, mert én sem tudok vezetni, rettegek a vezetéstől, ha szemben előznek, becsukom a szemem, szóval jobb, ha nem ülök volán mögé és nem is tudok sokfelé figyelni.
De ha szeretek valakit, főleg ha ilyen előzmény után nem akar vezetni, megérteném és elfogadnám.
Nem zavarna. Az sem, ha csak nem vezet, nem kell hozzá trauma.
Én sem tudok vezetni.
Ha mellém hajlandó beülni utasként, akkor nem zavarna.
Azért egy ilyen traumát nagyon nehezen hagy maga mögött az ember, akkor is, ha kap megfelelő segítséget és támogatást.
Továbbra sem azzal van bajom, hogy valakinek mondjuk nincs jogsija vagy kocsija, agyatlanok. Azzal van bajom, ha egy traumatizált vagy lelkileg beteg személy szarik a saját lelki egészségére és elfogadást vár. Rohadtul nem érdekel, hogy valaki vezetni nem akar, hidakon átmenni vagy épp valami szar trauma miatt lett alkoholista vagy egyéb. Nem akarok olyan ember mellett élni, aki nem érzi fontosnak változtatni ezen és meggyógyulni.
Én is küzdöttem lelki problémákkal, mert meghalt egy közeli szerettem... Nem kell ribizni meg pitsázni, nem a qrva kocsitok érdekel, hanem az, hogy ha szükség lenne rátok, a szaros múltatok miatt alkalmatlanok vagytok a jelenben cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!