Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányadik elutasítás, átverés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik elutasítás, átverés után fárad el végleg az ember?

Figyelt kérdés

Tudom, nincs előre megszámlálva, de olyan sokszor lettem kitaszítva ebből a világból, hogy már én magam sem tudom hol a helyem. Első párkapcsolatom 16 éves korom előtt volt kb 2 hónappal. Azzal a fiúval is veszítettem el, és jól elvoltunk. Két ünnep között pedig kiderült, hogy több nővel megcsalt, és kibeszélt engem, elhordott mindennek. Azután nem is volt kapcsolatom kb fél évig. Aztán megismerkedtem interneten egy kicsit idősebb férfival, Vele nem feküdtem le, ugyanis csak másfél hétig jártunk, majd megírta nekem Messengeren, hogy nincs rám többé ideje... Utána már kezdtem elszomorodni, de nem adtam fel. Felmentem egy társkeresőre, és amit ott tapasztaltam, az még jobban eltántorított. Senki nem írt nekem vissza, vagy pedig megkaptam a ''nem vagy az esetem'' szöveget. Hozzáteszem, átlagos fiúkról/férfiakról beszélek, de a legtöbbjüknek még fotójuk sem volt. Ez ment kb 8-9 hónapig, végül egy Facebook csoportban rátaláltam egy férfira, akivel tökre megértettük egymást, és rengeteget beszélgettünk, hülyéskedtünk, szóval tényleg minden jó volt. Vele kb 3 hónapig voltam együtt, végül elhagytam, mert a haverja véletlenül lebuktatta (elszólta magát hanghívásban, hogy k* rváztak.)

Igaz, csak 18 éves vagyok, de már nagyon beleuntam a párkeresésbe. Hiába a klisés szöveg, hogy van még időm, meg hogy ennyi idősen még nem lehetek elkeseredve, stb... Én úgy vagyok ezzel, hogy a villanykörte is a sok használattól ég ki, nem az állástól. Nem adtam fel még teljesen, de nem tudom mikor sokallok be.

2020. máj. 30. 10:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 18 évesen eleged van, nem fogod sokáig bírni.
2020. máj. 30. 10:10
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

"Felmentem egy társkeresőre, és amit ott tapasztaltam, az még jobban eltántorított. Senki nem írt nekem vissza, vagy pedig megkaptam a ''nem vagy az esetem'' szöveget. "

Nem unod még a kamukérdések kiírását?

2020. máj. 30. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Itt inkább az a baj, hogy kapcsolatfuggonek tunsz es azert akarsz kapcsolatot hogy legyen melletted valaki, nem azert mert szereted. Gondold at hogy az eddigi szerencsetlensegeid, atvereseid miert tortenhettek, mire figyelj oda jobban legközelebb, idovel egyre jobban kiszurod/kiselejtezed a gyökér embereket.

Fiatal vagy még ezek atmeneti dolgok majd lesz normalis kapcsolatod is. Ennel joval tobb sikertelenseg utan mondanam hogy az embernek elmegy a kedve jo idore az ismerkedestol

2020. máj. 30. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
250.
2020. máj. 30. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne szomorkodj kérdező, érik a cseresznye :) Majd lesz valami értelmes fazon.
2020. máj. 30. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
18 éves koromban én még aktívan legóztam. Később voltak barátnők, 30 évesen nősültem, most 45 vagyok, 10 éve egyedül. És nem fáradtam bele semmibe. Ahogy öregszel, majd komolyodsz, ne aggódj.
2020. máj. 30. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos belénk van kódolva a sejtek legmélyebb szintjén, hogy mindig hajtson sz ösztön.

Még a kasztráltatást se lehet megoldani.. bár kétlem, hogy megoldana bármit is.

2020. máj. 30. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
18 évesen nem hogy leráznának téged a pasik a társkeresőn hanem szétszednének. Bármelyiken, bárhogy is nézel ki. Szóval valami nem stimmel a kérdéseddel.
2020. máj. 30. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Bár lehet csak az 190 cm-es, gazdag pasikra írtál, a többit pedig ignoráltad. Úgy már lehet valóság alapja :D
2020. máj. 30. 20:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Jó vicc, kedves utolsó. Nem volt lehetőségem ignorálni senkit, bár ha lett volna, inkább örültem volna az illetőnek. Mivel egy fotóból nem derül ki az illető egzisztenciája, sem a magassága, így még a feltételezésed is alaptalan. És mint írtam fentebb - a tagok kb 70%-ának NEM volt képe, azaz nem a külsőre hajtottam.
2020. máj. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!