Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek 2/3-ánál kizáró okot jelent a dohányzás. Nem gondolod, hogy le kellene szoknod?
Csak összhasonlítás képpen:
Egy előző kapcsolatból származó gyerek az emberek 2/3-ánál jelent kizáró okok.
A prostizás az emberek 80%-ánál jelent kizáró okot, ami kb két előző kapcsolatból származó gyerekkel egyenlő.
Ennél már csak a Jézus tetoválások rosszabbak, azok az emberek 95%-ánál jelentenek kizáró okot. Ez három előző kapcsolatból származó gyerekkel egyenlő.
Nagy pofáraesés, amikor 200-ból 1 nő visszaír, aztán offol, mert kiderül, hogy dohányzol.
Akkor én elmesélem, hogy a barátom dohányzott illetve néha még dohányzik is de Én nem.
Mikor megismertem nem tudtam róla, hogy cigarettázik, randin sem derült ki, nem is kérdeztem, fel sem merült témának, és nem is éreztem rajta.
Már vagy kb az 5. alkalommal találkoztunk amikor szóba jött a cigaretta, hogy dohányzik e valamelyikünk, vagy dohányzott e.
Ő elmondta, hogy igen, de mikor velem van akkor soha nincs rá igénye, elmondta, hogy reggel és délben van rá igénye, meg akkor ha dolgozik.
De egyébként bármikor találkoztunk bármikor együtt voltunk soha nem gyújtott rá egyszer sem mert tiszteletben tartotta azt is, hogy a füst a szag zavaró és persze a szájszag utána. De ahogy mondta nem is volt rá igénye mert "lefoglaltam teljesen".
Mostanra már együtt élünk, és csak a munkahelyén cigizik plusz a reggeli és a déli kávéhoz.
De mivel jó embernek ismertem meg és mivel megkedveltem, megszerettem így ezt elfogadtam és kompromisszumot kötöttünk. Csak azért mert, hogy azt mondta dohányzik azért nem hagytam volna ott.
30/N
Hát nemtudom..én nem dohányzom és alapvetően nem szeretem a cigit. De sok barátom pl dohányzik, van aki alkalmanként, van aki rendszeresen és tudom azt hogy nem attól lesz valaki jó/rossz ember hogy dohanyzik. Igen rossz szokás, igen büdös tud lenni, de tényleg nem ìtélhetek meg valakit ez alapján, mert ha kell(ett) jött segített/segít, ott van stb. Önmagában nem tartom jellemhibának.
Párkapcsolat terén...talán neccesebb ha valakin érződik a cigi íze pl csókolózásnál. Korábban azt gondoltam hogy kizáró ok. Aztán megismertem valakit, (akibe ugyan nem szerettem bele de baromira a határán vagyok) aki fantasztikus ember, de dohányzik. Ez a rossz szokása eltörpül amellett hogy tenyleg csodálatos személyiség. Nem vagyunk együtt (sajnos:D) de ha előállna a szituáció hogy legyen valami közöttünk nem utasítanám el CSAK emiatt.
Szóval ha interneten keresztül beszelgetnék először valakivel, es meg ott kiderülne hogy cigizik, lehet azt mondanám inkább hagyom. Mert még nem ismerem így nincs erzelmi kötődés (neten nem tudok érzelmeket kialakítani). De ha megismerek valakit, aki időközben tetszik meg, adott esetben beleszeretek, úgy hogy közben dohányos lehet el tudnám fogadni.
Utána maximum saját magam hibátatom hogy minek mentem bele ha annyira zavar, az az utólagos saját butaságom.
"Rontsák a levegőt."
Nálam egy ilyen mondat instant ban.
Amúgy honnan vannak ezek az adatok? Hasisztika?
Én kb. 10 éve "dohányzom", de soha nem szoktam rá. Na ezt kapd ki!
Buliban, haverokkal és olyan társaságban ahol sokan cigiznek én is rágyújtok. Általában hétvégente, ha van valami összejövetel. Amúgy nem gyújtok rá, nincs rá igényem, semmiféle függőség nem alakult ki még ennyi idő után sem, pedig szinte minden hétvégén megyek valahova.
Ha nem kezdek el cigizni, kijárni haverokkal annó suliban, suli után cigizni, kocsmázni, ma 99%-át az ismerőseimnek nem ismerném.
Szóval van a dolognak egy jó oldala is. jelentős szocializálódó hatása van. .. de tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!