Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek 2/3-ánál kizáró okot jelent a dohányzás. Nem gondolod, hogy le kellene szoknod?
Csak összhasonlítás képpen:
Egy előző kapcsolatból származó gyerek az emberek 2/3-ánál jelent kizáró okok.
A prostizás az emberek 80%-ánál jelent kizáró okot, ami kb két előző kapcsolatból származó gyerekkel egyenlő.
Ennél már csak a Jézus tetoválások rosszabbak, azok az emberek 95%-ánál jelentenek kizáró okot. Ez három előző kapcsolatból származó gyerekkel egyenlő.
Nagy pofáraesés, amikor 200-ból 1 nő visszaír, aztán offol, mert kiderül, hogy dohányzol.
Ezeket a számokat honnan veszed? Az incel agyaddal fontoltad ki, vagy valami PUA előadáson nyomták le?
10-ből 7 nő dohányzik. Ha nem kezdenék dohányos nőkkel, nem lenne nemi élete.
Szerintem ez nem jó statisztika. Szerintem aki dohányzik, annak mindegy, illetve nem-dohányosok között is van olyan, akinek ez nem kizáró ok (pl én is ilyen vagyok).
Másrészt meg nem gondolom, hogy ez alapvetően akkora probléma lenne, ugyanis sehol nincs arra vonatkozó adat, hogy a dohányosok nagyobb arányban lennének szinglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!