Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelki sérült nő mire vágyik?
Reménytelen...
Ne is akard megérteni.
Egy élet kevés lesz hozzá.
A szerencséd az, hogy felismerted már a kezdeti szakaszában ezt.
Bár hogy nő, meg menstruáció, ez kb kimerít már minden ilyen hasonló helyzetet. Kisebb nagyobb mértékben.
"megvan neki"
Ismerős szöveg?
Az, hogy lelki sérült nem túl pontos megfogalmazás. Én 2 hónapja szakítottam azért, mert a vőlegényem enyhén szocipata tüneteket produkált, egy év kellett mire rájöttem, hogy nem vagyok rehabilitációs intézmény. Azóta nem vagyok hajlandó mentális zavarokkal küzdő férfiakkal foglalkozni.
Nyilván engem is megviselt mentálisan az elmúlt egy év, de folyamatosan építem az életem tégláról téglára, hogy újra a régi "formámban" legyek.
Egy kapcsolatban mindkét félnek 100% kell beleadni, akkor lesz az Igazi. És ez nem megy úgy, ha valakinek pl bipoláris zavara van, mint amit a 6-os írt.
Nyilván te érzed, látod milyen a partnered, ha csak némi önbizalomhiánya van, az orvosolható, ha kölcsönös az érdeklődés, az udvarlás jó doppingszer :) Nekem pl bejön, ha a férfinak kissé szarkasztikus humora van, mert én is olyannal rendelkezem, mellette intelligens és céltudatos.
Nyilván jelen pillanatban nem keresek kapcsolatot, mert még nem tudok annyit nyújtani mint amennyit akarok és elvárok a másik féltől.
En ismerkedtem egy sráccal teljesen normálisnak tűnt majd 1 hónap múlva úgy hogy ennek semmi előzménye nem volt, elkezdte taglalni, hogy neki ongyilkos gondolatai vannak, hianyzik neki az exe, minden kinja van.
Na most ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!