Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze? Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

27 évesen ezidáig mindössze egy 5 hónapos "kapcsolatra" futotta, ami mindössze inkább haverkodásból állt, amikor komolyabbra fordulhatott volna a dolog munkahelyet váltott és otthagyott (4 évvel idősebb nő volt.). Aztán összejöttem egyik nő ismerősömmel, akiről aztán 1-2 hónapon belül kiderült, hogy bipoláris zavarral küzd: öngyilkos is akart lenni, elég fura dolgai voltak, aztán elkezdett engem hibáztatni minden marhaság miatt, csakhogy vitát generáljon. Elegem lett, de örültem, hogy vége lett, sokat is tanultam belőle.

Igaz, hogy régebben már rágörcsöltem a társkeresésre, de most már ezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött már szinte egyáltalán nem. De már csak nem is társat keresek kifejezetten, hanem ismerkedem.

Vannak barátaim, de jó lenne másokat is megismerni. Sok embert megismertem már az elmúlt néhány évben, voltam táncolni 1 évig, amit én régebben nem is gondoltam volna magamról, hogy erre egyáltalán vállalkoznék. A bajom az, hogy igazából mindig én kerestem őket, mindig én kezdeményeztem, és mindig én érdeklődtem feléjük. Természetesen emiatt elmaradoztunk egy idő után.

Jelenleg 5 olyan ember van az életemben, akire azt mondanám, hogy bármikor számíthatok rájuk, nem feltétlenül vagyunk napi kapcsolatban de rendszeresen beszélünk. Én csak azt nem értem, miért ilyen nyögvenyelős az ismerkedés új emberekkel? Szépen elmesélik az egész életüket, de az enyém felől nem érdeklődnek, csak magukról ontják a szép és jót? Mindenki ilyen felszínes és önelégült? Valahogy tabu a kölcsönös érdeklődés és érzelem manapság?

A barátaimmal való megismerkedés csak úgy ment magától, felőlük is volt érdeklődés, de hogy lehetne úgy barátnőt találni, vagy akár haveri társaságot ahol ez könnyebben menne, ha az emberek ennek ellenkezőjét mutatják?

2020. máj. 29. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

"Jelenleg 5 olyan ember van az életemben, akire azt mondanám, hogy bármikor számíthatok rájuk, nem feltétlenül vagyunk napi kapcsolatban de rendszeresen beszélünk. "

Ez remek, és nem általános. Van, akinek ennyi

sincs.

2020. máj. 29. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

5? Mázlista! Nekem talán kettő, de lehet ők is csak megjátsszák, mert azt hiszik, hogy muszáj, bűntudatból vagy dogmatikus gondolkodásuk okán.

Amúgy valahogy próbálj boldog lenni csak úgy is, magad miatt. Nagyon nehéz, már-már lehetetlen feladat boldognak lenni a világban, de azért próbálkozz.

2020. máj. 29. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Szóval, igazából jól csinálsz mindent és nincs nagy problémád, csak nem érzed teljesen nyeregben magad. Mivel a belső részeddel nincs gond (nem parázol, kezdeményezel beszélgetést), így egyszerűen javíts a külsődön. Ennyi a titok. Az emberek felszínesek, ha jobban nézel ki, jobban fognak kedvelni.
2020. máj. 29. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Igen, valójában az a baj, hogy te sem egy 185+ -os, kigyúrt, gazdag adonisz vagy, akire minden nő vágyik manapság. :) Ez van, xard le és boldogulj egyedül, mert ez nem fog változni.
2020. máj. 30. 00:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát valljuk be elég unalmas lenne, ha minden nő egy ilyen emberre vágyna.
2020. máj. 30. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!