Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki ha 20-22 évesen nem volt még kapcsolata egy fúnak? Miért ilyen rosszindulatúak az emberek. Nem jöhet össze mindenkinek 16-17 évesen
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 19:13
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, simán alakulhat így. Egyesek el sem tudják képzelni, hogy valaki gimi alatt pl. tanul, meg elvan, nem csak kavar ezzel-azzal. Sokaknak akkor lesz először kapcsolatuk, mikor egyetemre kerülnek.
3/14 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem ciki, de nem is érdem.
4/14 anonim válasza:
Szerintem tök ciki, legalább egy fiktiv lányról mesélj a többieknek.
5/14 A kérdező kommentje:
szerintem meg ti vagytok cikik hogy azt gondoljátok hogy ciki
2015. júl. 18. 19:35
6/14 anonim válasza:
Inkább te vagy a ciki hogy nem esek le, hogy gyakorlatilag minden válaszoló vagy mondta, vagy sugallta hogy nem ciki.
7/14 anonim válasza:
Meg az is ciki hogy nem esett le neked a fiktív barátnőből hogy a négyes csak viccel, ezért privát üzenetet küldesz hogy állításodat alátámaszd.
8/14 anonim válasza:
A, Kit érdekel, hogy mit gondol más?
B, Nem kell hangoztatni, és akkor nincs kellemetlenkedés eltérő véleményeknél.
C, Nem kötelező 20on felül kapcsolatban élni!
D, Senkinek semmi köze az életedhez!
9/14 A kérdező kommentje:
jó de ha az ismertségi körödben már mindenki ezzel piszkál.
2015. júl. 18. 20:09
10/14 anonim válasza:
kedves kérdező! Nekem is volt olyan fiú haverom akinek gimi alatt nem volt kapcsolata. Egyetemre ment, más társaság és már az első 4 hónapban lett kapcsolata. Nem ciki a dolog. (Srác is piszkálva volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!