Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác nagyon kérdezget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác nagyon kérdezget egy találkozóról, akkor vajon nem bízik bennem?

Figyelt kérdés

Posztoltam tegnap egy limonádézós képet, és utána egyből írt ezzel kapcsolatban, meg hogy a testvéremmel mentem-e.

Bajnak nem baj, meg amúgy eddig az ismerkedés alatt semmi féltékenységre utaló jel nem volt, csak ezen meglepődtem kicsit.

Ilyet miért csináltok, srácok?

2020. máj. 27. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha 8 fiúval mész iszogatni és mondjuk éjjel 2-kor érsz haza, akkor azért érthető ha megkérdezi hogy mit csináltatok.
2020. máj. 27. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Túl kevés információt ad meg a kérdés az érdembeli válaszhoz/ítélethez.

Ahogy az első válaszoló írta, nem mindegy a szituáció. És amikor emiatt rögtön védelemből jön a "mert ő féltékenykedik" joker, ez pont olyan mint alkesz férfiaknál a hajnali hazatámolygás utáni "mer a zasszony sárkány" hőbörgése. Mindent lehet többféle módon is kezelni, mindig van mentség, kibúvó a saját dolgainkra.

2020. máj. 27. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Írtam is, hogy egyáltalán nem baj, nincs benne semmi titok, egy barátnőmmel találkoztam, csak meglepődtem, mert eddig sosem kérdezgetett.

Bár tény, hogy általában mindent elmesélek magamtól, csak ez éppen nem került szóba.

2020. máj. 27. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Probalt rájönni, hogy párhuzamosan több emberrel ismerkedsz-e
2020. máj. 28. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!